Loc de joacă și lectură gratuit pentru copii

Basmele continuă la Biblioteca Naţională a României, unde vă invităm să exploraţi Ludoteca „Apolodor din Labrador”
 

Ludoteca „Apolodor din Labrador” din Biblioteca Națională a României, Bucuresti vă așteaptă.

Ideea de a organiza o Ludotecă a pornit din dorinţa de a facilita celor mici accesul la lectură într-un spaţiu de poveste. Ne dorim ca ei să participe la diverse activităţi educaţionale şi de cunoaştere menite să le stimuleze creativitatea, încrederea în sine, inventivitatea, dar și pentru a-i încuraja să interacționeze și să socializeze.

 

Toate zânele bune şi-au unit magia şi îi aşteaptă pe pitici, alături de părinţi şi bunici, într-un decor desprins din cărţile copilăriei, unde îi invităm să descopere, să înveţe, să citească, să se distreze! 

 

Biblioteca Naţională v-a pregătit în cadrul proiectului Ludoteca „Apolodor din Labrador” o mulţime de cărţi de poveşti, de colorat, pop-up, 3D, 4D. Lucrurile nu se opresc aici, urmăriţi pagina de facebook și site-ul bibliotecii pentru că vi se pregătesc o mulţime de surprize: activităţi educaţionale şi creative, de relaxare şi divertisment, ateliere de colorat, de teatru, spectacole -lectură.

 

Vă aşteptăm să ne vizitaţi marţi şi joi, între orele 12.00-20.00, miercuri şi vineri, între orele 10.00-18.00 şi, aviz părinţilor ocupaţi, sâmbăta, între orele 10.00-18.00. 

 

Vă rugăm să citiţi cu atenţie regulamentul afişat la intrarea in Ludotecă! 

 

Mai multe detalii aici

Vote it up
219
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza