Liste Castigatori

 

 

 

 

 

 

 

Al Saselea Concurs Reader's Digest Romania


Marele Premiu 60.000 EUR
Bonus pentru Raspuns la Timp - 3.000 EUR
Premiul 1 - 3.500 EUR
Premiul 2 - 2.000 EUR
Premiul 3 - 1.000 EUR
200 ceasuri DOXA
Premiul pentru Raspuns Rapid 1 - 25.000 EUR
Premiul pentru Raspuns Rapid 2 - 25.000 EUR

Premiul Special - 12.000 EUR

 

Lista premiilor si a castigatorilor in 2010 (.pdf)   Download 

Lista premiilor si a castigatorilor in 2009 (.pdf)   Download 

Lista premiilor si a castigatorilor in 2008 (.pdf)   Download

Lista premiilor si a castigatorilor in 2007 (.pdf)   Download

Lista premiilor si a castigatorilor in 2006 (.pdf)   Download

Lista premiilor si a castigatorilor in 2005 (.pdf)   Download

Lista premiilor si a castigatorilor in 2004 (.pdf)   Download

 

Pentru a vizualiza aceste documente aveti nevoie de Adobe® Reader® 

 

Castigatorii premiilor Reader's Digest al Saselea Concurs

Marele Premiu 60.000 euro + 3.000 euro bonus

Albert Anica, BRANIŞTEA, JUD. BISTRIŢA

Anica Albert a câştigat Marele Premiu

Vineri, 8 ianuarie, la hotelul Intercontinental, a avut loc tragerea la sorţi a câştigătorilor celui de al Şaselea Concurs Reader’s Digest România. Editura a acordat 204 premii în valoare totală de 83.000 euro. Marele Premiu de 60.000 de euro a fost câştigat de Anica Albert din localitatea Braniştea, judeţul Bistriţa-Năsăud. Aceasta a primit şi un Bonus de 3000 de euro, pentru că a răspuns în termen de 14 zile ofertei Editurii. Contactată telefonic în direct de la eveniment, câştigătoarea a fost extrem de emoţionată şi, evident, bucuroasă că a început anul cu aşa o veste bună. Emoţiile câştigătoarei s-au dublat când a aflat chiar de la Andreea Marin-Bănică că va fi invitată la Bucureşti unde va lua masa cu vedeta, membru de onoare al Comisiei de Tragere la Sorţi, şi cu Irina Popa, manager al Concursului Reader’s Digest.


 

 

 

 

 

 

 

Premiul 1: 3.500 euro:

Sut Aurelia, REGHIN, JUD. MUREŞ

Premiul 2: 2.000 euro:

Stratu Georgeta, SECT. 6, BUCUREŞTI

Premiul 3: 1.000 euro:

Gurgian Teofil, TÂRGU MUREŞ, JUD. MUREŞ

Premiul pentru Raspuns Rapid 1 in valoare de 25.000 euro + 2.000 euro bonus a fost castigat de catre:

MIHAI MĂDĂLINA, RM. VALCEA, JUD.VALCEA

Premiul pentru Raspuns Rapid 2 in valoare de 25.000 euro + 2.000 euro bonus a fost castigat de catre:

GULEŞ VERONICA, TIMIŞOARA, JUD. TIMIŞ

Premiul Colectiei: 1000 euro:

BOTEA VIORICA, REMUS FRATESTI, JUD. GIURGIU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premiul Martisor: 1000 euro:

IORGA MARIA, TG. MURES, JUD. MURES

 

 

 

Castigatorii premiilor Reader's Digest al Cincilea Concurs

   

Darvaru Anda              Napradean Ioan            Tenea Ovidiu                Danciu Victoria

Iasi, Judetul Iasi,                     Baia Mare, Judetul Maramures    Bucuresti, Sector 2                  Sighisoara, Judetul Mures

Premiul Special 1                    Premiul Instant 5                        Premiul Special 1                    Premiul pentru Raspuns Rapid

in valoare de 12.000 euro         in valoare de 2.400 euro              in valoare de 11.000 euro          in valoare de 25.000 euro

Marea Castigatoare Reader's Digest a luat pranzul cu Andreea Marin Banica

 

Cand a fost anuntata la telefon ca este Marea Castigatoare a celui de Al Cincilea Concurs Reader's Digest Romania, pensionara Matilda Staicu n-a crezut. Fiind constienta de efectul pe care il au, de obicei, astfel de vesti, Irina Popa, managerul Concursului, a lasat-o pe castigatoare sa-si traga sufletul timp de o jumatate de ora si apoi a sunat-o din nou sa-i reconfirme. Tocmai cand brasoveanca de 65 de ani a inceput sa se obisnuiasca cu gandul ca a castigat 50.000 de mii de euro, a venit si cea de a doua veste buna. Pe langa Marele Premiu, va mai primi si Bonusul pentru Raspuns la Timp in valoare de 3.000 de euro, pentru ca a raspuns ofertelor Editurii in termen de 14 zile. Primul cu care Matilda Staicu a impartasit vestea a fost fiul ei Dan. Apoi au aflat si ceilalti doi copii, Mariana si Sorin. Intreaga familie s-a bucurat, insa cu masura. Cateva zile au trait cu indoiala in suflet, s-au temut ca e vorba de o farsa. Ultimele indoieli s-au risipit abia cand Irina Popa a invitat-o pe Marea Castigatoare la Bucuresti pentru a sarbatori impreuna placutul eveniment. Pensionara si fiica ei Mariana s-au suit in tren dis de dimineata si au pornit spre capitala fara sa stie care este programul zilei. Singurul lucru pe care il stiau sigur era ca vor avea parte de mai multe surprize. Oricum, pentru cele doua doamne intreaga zi era o aventura, avand in vedere ca ultima oara fusesera in Bucuresti inainte de Revolutie.

Cea mai placuta surpriza a zilei a fost masa de pranz pe care cele doua brasovence au luat-o in compania Andreei Marin Banica si a echipei de la Reader's Digest intr-un restaurant luxos din centrul Bucurestiului. Dupa ce a repetat de mai multe ori ca intreaga poveste este "o minune de la Dumnezeu", Matilda Staicu i-a povestit vedetei ce va face cu banii primiti ca premiu. Dupa spusele pensionarei, cei 50.000 de euro vor pune capat necazurilor cu care familia ei s-a confruntat in cursul anului trecut cand s-a apucat sa construiasca o casa pentru fiul sau cel mic si, dupa ce a cumparat toate materialele si-a dat seama ca de fapt banii pe care ii au la dispozitie sunt insuficienti. De altfel, fiul ei cel mic a fost cel care a convins-o sa raspunda ofertele Reader's Digest, spunandu-i ca nu se stie niciodata cand da norocul peste tine. Desi nu castigase nimic in viata ei, Matilda Staicu si-a ascultat fiul si prima mare bucurie a fost sa primeasca acasa carti atat de frumoase si interesante. Iar cea de a doua a fost sa devina Marea castigatoare.

Cu o parte din premiul de la Reader's, fiul Matildei isi va termina de construit casa, iar pensionara isi va vedea visul cu ochii: va locui in aceeasi curte cu cei 3 copii si cei trei nepoti. Apoi, va avea grija de sanatatea ei si se va duce in sfarsit la bai. Restul de bani, se vor duce la ceilalti doi copii.

Andreea Marin Banica si cele doua brasovence au stat de vorba timp de doua ore despre copiii - un subiect foarte placut, mai ales avand in vedere ca doamna Staicu are 3 nepoti si doi dintre acestia sunt chiar de la fiica ei. De altfel, fiica castigatoarei ne-a marturisit ca intalnirea cu vedeta si vizita la Bucuresti ii vor da mamei ei energie pentru inca 10 ani si ca va povesti aceasta zi deosebita tuturor prietenilor si rudelor.

 

 
Trusted Brands 2010
 
In urma tragerii la sorti a taloanelor completate de participantii la realizarea studiului Trausted Brands 2010, a fost extras numele castigatoarei premiului de 1500 lei. Aceasta este Nicoleta Ionescu de 33 de ani, din Bucuresti, si a fost aleasa din cei peste 1000 de cititori ai revistei Reader’s Digest care au completat chestionarele pentru desemnarea marcilor in care romanii au cea mai mare incredere. Studiul Trusted Brands este realizat de revista Reader’s Digest in 16 tari din Europa, fiind unul dintre cele mai mari si mai complexe studii asupra consumatorului european.