Lista de cadouri nu e completa fara asta...

 
Intelegem, la fel ca si noi ai deja o lista enorma de persoane carora vrei sa le daruiesti ceva macar simbolic de Craciun. Dar stiai ca sarbatorile pot fi mult mai pline de semnificatie daca iti amintesti de cei mai nevoiasi?

Anul acesta iti propunem sa iei o parte mica din ce ai pus deoparte pentru cadouri si sa donezi unei fundatii. Alege ceva care are o semnificatie pentru tine. De exemplu, poate o persoana din viata ta a suferit de o boala nimicitoare. O donatie pentru o fundatie care lupta cu boala respectiva te va ajuta chiar sa iti alini sufletul de pierderea suferita. Poate cea mai mare teama a ta este infometarea. Prin urmare ai putea pregati cateva pachetele pe care sa le imparti oamenilor saramani de pe strada sau ai putea la fel de bine sa faci o donatie catre o cantina a saracilor. Sau poate ca iubesti foarte mult animalele. O donatie catre una din aceste cauze iti va ridica si mai mult moralul, iti va da putere si te va face sa te simti un om mai bun.

Exista chiar si studii care au dovedit ca oamenii se simt mult mai fericiti daca dau bani pentru altii decat pentru ei insisi.

Spune-le si celorlalti – exista acum numeroase organizatii care au site pe internet unde oricine poate o face o donatie in cativa pasi simpli; spune-le despre asta si prietenilor si rudelor!