Liceenii nu vor BAC diferentiat

Elevii de clasa a XI-a din Bucuresti au votat, in majoritate, pentru mentinerea actualei formule de desfasurare a examenului
 
<p>
Liviu Marian Pop, ministrul interimar al Educatiei, si Stelian Fedorca, secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar, au avut, in aceasta saptamana, o consultare publica la care au fost invitati reprezentantii elevilor de clasa a XI-a din liceele bucurestene, pe tema desfasurarii examenului de bacalaureat.

Intalnirea s-a desfasurat la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Capitala, la consultare participand reprezentantii elevilor de clasa a XI-a din liceele bucurestene.

Elevii prezenti au fost intrebati in legatura cu structura si modalitatea de desfasurare a examenului de Bacalaureat din 2013, fiind invitati sa se pronunte fie pentru aplicarea cu celeritate a prevederilor Legii Educatiei Nationale nr. 1/2011 ce reglementeaza un sistem de evaluare diferentiata la sfarsitul clasei a XII-a, fie pentru mentinerea sistemului actual.

In urma votului informal exprimat, majoritatea a votat pentru pastrarea actualei formule de desfasurare a examenului de bacalaureat, urmand ca pana in 30 iunie 2012 sa aiba loc administrarea si completarea la nivel national a unui chestionar pe acest subiect, analiza-interpretarea raspunsurilor si stabilirea concluziilor.

</p>
Vote it up
178
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza