Let’s Do It, Romania!

Au mai ramas doar 24 de ore pana la Ziua de Curatenie Nationala. Afla de aici tot ce trebuie sa stii daca participi
 
<p>
Pregatirile pentru 12 mai sunt pe ultima suta de metri. Iata care sunt cele mai importante informatii despre Ziua de Curatenie Nationala:1. Voluntarii sunt asteptati sambata dimineata, de la ora 8.00, la punctul de inregistrare cel mai apropiat de zona in care locuiesc. Este foarte important ca toti voluntarii sa treaca pe la un punct de inregistrare, ca sa primeasca informatii despre curatenie, sa semneze instructiunile de siguranta si sa fie luati in evidenta pentru rezultatele proiectului.2. Curatenia dureaza de la ora 8.00 la ora 15.00. Dupa aceasta ora incepe ridicarea sacilor cu deseuri.3. Voluntarii sunt rugati sa parcurga Manualul de Curatenie si Normele de siguranta cu toate informatiile necesare despre curatenie

.

4. Colectarea deseurilor se va face separat, pe deseuri reciclabile si nereciclabile. In acest sens, participantii sunt rugati sa foloseasca autocolantele/semnele distinctive prinse de saci, care sa permita diferentierea acestora. Fiecare voluntar va primi la punctele de inregistrare autocolante pe care sa le lipeasca pe sacii cu deseuri reciclabile (peturi, doze, hartii, alte plastice - cu conditia sa nu fie murdare de uleiuri).

5. In cazul in care se poate, voluntarii sunt rugati sa vina cu propria pereche de manusi si rola de saci (120 l).6. Imbracamintea trebuie sa fie adecvata conditiilor meteo.7. Dupa curatenie, toti voluntarii sunt rugati sa confirme rezultatele activitatii lor, pentru a fi determinate zonele curatate datorita proiectului "Let’s Do It, Romania!". Modalitatea de raportare presupune un click pe butonul "Am fost la curatenie!" de pe site-ul dedicat campaniei.

Afla mai multe informatii de pe portalul Let’s Do It, Romania!

</p>
Vote it up
177
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza