Let’s Do It, Romania!

Au mai ramas doar 24 de ore pana la Ziua de Curatenie Nationala. Afla de aici tot ce trebuie sa stii daca participi
 
<p>Pregatirile pentru 24 septembrie sunt pe ultima suta de metri. Echipa „Let’s Do It, Romania!” a afisat pe site lista punctelor de inregistrare disponibile in fiecare judet, lista care va fi completata in zilele care urmeaza.

Iata care sunt cele mai importante informatii despre Ziua de Curatenie Nationala:

1. Voluntarii sunt asteptati sambata dimineata, de la ora 8, la punctul de inregistrare cel mai apropiat de zona in care locuiesc. Este foarte important ca toti voluntarii sa treaca pe la un punct de inregistrare, ca sa primeasca informatii despre curatenie, sa semneze instructiunile de siguranta si sa fie luati in evidenta pentru rezultatele proiectului.

2. Curatenia dureaza de la ora 8 la ora 15. Dupa aceasta ora incepe ridicarea sacilor cu deseuri.

3. Voluntarii sunt rugati sa parcurga Manualul de Curatenie si Normele de siguranta cu toate informatiile necesare despre curatenie

5. In cazul in care se poate, voluntarii sunt rugati sa vina cu propria pereche de manusi si rola de saci (120l).

6. Imbracamintea trebuie sa fie adecvata conditiilor meteo.

7. Dupa curatenie, toti voluntarii sunt rugati sa confirme rezultatele activitatii lor, pentru a fi determinate zonele curatate datorita proiectului “Let`s Do It, Romania!”. Modalitatea de raportare presupune trimiterea unui sms la numarul 1714 cu urmatorul format: Abreviere judet, Numar membri echipa, Numar saci stransi, ID morman (daca exista). O alta varianta este aceea de a accesa la mormanul alocat anterior pe site optiunea „Curatat”. 

De asemenea, echipa “Let’s Do It, Romania!” a pus la dispozitia tuturor celor interesati de proiect un call center special creat, disponibil la numarul de telefon 0318 21 21 21. In perioada 19-30 septembrie, voluntarii “Let’s Do It, Romania!” vor raspunde tuturor intrebarilor despre curatenia nationala.

Ce este “Let’s Do It, Romania!”
„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, care isi propune  curatarea deseurilor din arealele naturale intr-o singura zi. In 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curatenie Nationala de pe 25 septembrie. In acest an, si Reader’s Digest si-a aratat sprijinul pentru proiectul “Let’s Do It, Romania”. Detalii aici.
Pentru actiunea din 2011, voluntarii sunt chemati pe data de 24 septembrie sa faca parte din Echipa Nationala care va curata Romania. </p>

Vote it up
247
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza