Lectii pentru parinti

Adultii pot invata gratuit de la psihologi si alti specialisti cum sa fie buni parinti
 

<p>

Noua editie a Conferintei "Ai copil. Invata sa fii parinte" va avea loc sambata dimineata, pe 24 noiembrie 2012, la  Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

Alaturi de specialisti in parenting moderati de Adriana Titieni, parintii vor descoperi solutii la cateva probleme din viata de familie moderna.
Astfel, acestia le vor putea oferi sansa celor mici sa devina autonomi, responsabili, cu stima de sine si iubitori.

Prin acest eveniment, organizatorii Asociatia Parintilor Isteti si Fundatia Varlaam Mitropolitul din Iasi, cu sprijinul Radio Itsy Bitsy si Axa Asigurari, si-au propus sa raspunda nevoii firesti de a alege ce este mai bun pentru copii.

Iata programul conferintei „Ai copil. Invata sa fii parinte” de la Bucuresti :

09.30-10.10 – Introducere, sustinuta de Adriana Titieni;
10.10-11.10 – Costurile ascunse ale perfectionismului in rolul de parinte – psihoterapeutul Diana Stanculeanu le explica parintilor diferenta dintre a face un lucru bine si a tinti spre perfectiune; de asemenea, ea va prezenta de ce este important sa toleram greseala;
11.30-12.30 – Mami, eu cresc! Tu ce faci? Invataturi despre atentie – trainerul Sorin Mihalache va vorbi despre dezvoltarea personala si cea parentala si despre atentia in relatiile familiale;
13.00-14.00 – Mancarea care te salveaza... sau nu! – Marius Tudosiei, bucatar autodidact si invatacel intr-ale nutritiei, prezinta avantajele unui stil de viata sanatos.

Pe 22, 27 si 29 noiembrie, programul se va desfasura si la Iasi, in Aula Mihai Eminescu, a Universitatii „Al. I. Cuza”.

Anul acesta, intrarea la eveniment este gratuita. In sala sunt 700 de locuri, iar principiul de inscriere, pe site-ul aicopil.ro, este primul sosit, primul servit.

</p>

Vote it up
210
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza