Lectii de afaceri pentru copii

Are intre 10 si 14 ani si vrea sa invete cum se castiga banii? Azi e ultima zi de inscriere la un curs antreprenorial pentru cei mici 
 
Prima editie a programului de educatie financiara si antreprenoriat “Juniori in afaceri” va avea loc pe 25 august, in cadrul Magazinului Diverta din Bucuresti Mall. Cursul se adreseaza copiilor  cu varste cuprinse intre 10 - 14 ani.
“Juniori in afaceri” este un program ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare, vanzare, si spiritul antreprenorial al copiilor prin jocuri si activitati practice.
Copiii vor fi indrumati sa descopere si sa realizeze jocuri distractive de cunoastere, creativitate, negociere si vanzare.
Cei mici vor fi impartiti in echipe si vor lucra impreuna la dezvoltarea unor produse proprii pe care le vor vinde apoi in cadrul unui Targ cu vanzare de produse realizate de copii in Bucuresti Mall. Targul se va desfasura timp de 60 de minute si va fi supravegheat de Sectia 11 Politie.
De asemenea, copiii vor avea la dispozitie si un buget surpriza. Profitul obtinut in urma vanzarii este impartit dupa cum urmeaza: 80% din profitul fiecarei echipe este impartit in mod egal tuturor membrilor echipei, iar 20% din profitul fiecarei echipe va fi donat catre Organizatia SOS Satele Copiilor Romania.
Programul se va desfasura pe parcursul a cinci ore cu pauze si se va incheia cu o festivitate de premiere a tuturor copiilor participanti.
Inscrierile in cadrul programului se realizeaza la numarul de telefon: 0746.042.033 pana pe 23 august, ora 18.00 Pentru informatii suplimentare acceseaza www.junioriinafaceri.blogspot.ro sau www.boko.ro/activitati.
 
Vote it up
130
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza