Labirintul de porumb

Fa o incursiune in viata satului macar pentru un weekend! La Dragus, judetul Brasov, se deschide maine un parc unic in Europa de Est. 
 
<p>Dragusul, situat la 80 km nord de orasul Brasov, este beneficiarul unui proiect original de promovare a potentialului turistic si cultural al satului romanesc, initiat de Asociatia „Cele mai frumoase sate din Romania” si primaria locala.
Este vorba despre un parcul ce cuprinde o zona verde pentru picnic, o “plaja verde”, un loc de joaca, o zona de sport, una de camping si un labirint ai carui pereti sunt formati din plante de porumb si care se intinde pe o suprafata de 3 hectare. Labirintul va fi deschis zilnic in perioada 20 august – 9 octombrie, intre orele 10.00 – 19.00.
In fiecare weekend vor avea loc animatii si evenimente speciale: concurs de realizat Sperietori de ciori, Nunta lui Fat Frumos cu Ileana Cosanzeana – Festivalul basmelor romanesti, Jocurile copilariei, OZN.fest, Concurs de confectionat zmee, Noaptea sperietorilor de ciori.
Asadar, daca sunteti prin zona, nu ezitati sa faceti macar un poas cu cei mici! Veti sustine astfel agroturismul local si ii veti face pe copii sa traiasca macar o farama din farmecul vacantelor noastre de odinioara!</p>
Vote it up
332
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza