La Multi Ani, Romania!

Echipa Reader’s Digest le ureaza tuturor romanilor Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun!
 
<p>
Din an in an soseste mereu la geam, cu Mos Ajun. Si chiar daca e ger cumplit sau drumul greu, ne redescoperim cu totii copii, cu ochi mari si stralucitori, in asteptarea Mosului cu barba alba.

M-am intrebat deseori de ce si acum, la varsta asta, astept cu nerabdare Craciunul. De ce aceasta sarbatoare reuseste sa isi pastreze magia, peste ani, dincolo de stresul cumparaturilor, de mosii din plastic si de nelipsitele cozi din supermarketuri.

Poate pentru ca, mai mult decat orice alt moment al anului, trezeste in noi dorul de copilarie, de familie, de momentele acelea unice, duioase, alaturi de cei ce ne sunt dragi?

Am observat ca, de Craciun, pana si cei mai cinici dintre noi isi amintesc, macar o clipa, de bradul copilariei, de cozonacul bunicii, de colinde, de o vitrina de care isi lipeau nasucul rece, in speranta ca Mosu’ le va auzi dorinta nerostita?

Ca in fiecare an, sunt bucuroasa de Sarbatori. Si, mai ales, ca ne gasesc din nou impreuna, cu un an mai buni si mai intelepti.

Va doresc ca Mosu’ sa aduca in casele voastre sanatate, veselie si speranta!

Si sa nu uitati, nici anul acesta, ca cele mai de pret daruri pe care le primim noi, cei cuminti, sunt timpul si iubirea celor care ne sunt alaturi zi de zi.

Pe curand,

Anca Titorov, redactor-sef Reader’s Digest Romania

</p>
Vote it up
247
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza