La Multi Ani!

De 1 iunie, Reader’s Digest le ureaza tuturor copiilor sa aiba parte numai de bucurii!
 

Si cum astazi ar trebui sa fie motiv de sarbatoare pentru toti picii, iti prezentam, in continuare, lista evenimentelor de prilejuite de Ziua Copilului:

 

Bucuresti

– 31 mai - 03 iunie: Kidex, la ROMEXPO.Profitati de ofertele si discounturile oferite la eveniment, pentru o sesiune zdravana de shopping ce se adreseaza actualelor si viitoarelor mamici

– 2 iunie: Cismigiul Copiilor

Intre orele 11:00-21:00, in vechiul parc Cismigiu din Capitala un adevarat maraton de treatru, muzica si dans pentru copii. Timp de 10 ore, vor fi spectacole in toate zonele parcului si mai ales pe cele doua scene, amplasate in vecinatatea Foisorului si langa Lac.

Printre baloane colorate si imagini din basme, vor avea loc ateliere, jocuri si concursuri. Pe Insula Veseliei copiii sunt invitati sa construiasca papusi, sa devina maestri Origami, sa deseneze si sa modeleze impreuna cu artistii plastici, iar cei mai indrazneti pot participa la workshop-ul de percutie. In Foisor, micutii sunt pictati pe fata si coafati. Pe Podul Artelor portretisti si caricaturisti le vor imortaliza figurile si le vor oferi desenele in dar.

La ora 20.00, pe Scena Mare, va sustine un recital indragita cantareata Elena Gheorghe.

Dar, pana atunci, cei mici sunt asteptati la Corabia piratilor sa intre in lumea aventurii Disney Junior. Va exista si o tombola cu premii in jucarii este momentul cel mai asteptat

– 1-2 iunie: Prima lectie de zbor, pe aeroportul Henri Coanda 

Tarom, in parteneriat cu OMV Petrom, va organiza trei zboruri speciale, unde cei mici (sunt invitati copiii si adolescentii cu varste intre 3 si 18 ani) vor invata lucruri inedite despre activitatea unui pilot, a unui insotitor de bord, despre etapele unui zbor si vor primi cadouri. Copiilor li se pregatesc si alte surprize: diplome de piloti juniori, insigne de piloti, manuale de zbor si multe altele. Biletul pentru aceste lectii este de 10 lei pentru copiii cu varsta intre 3 si 14 ani si 200 de lei pentru adultii insotitori. Cei de peste 14 ani nu vor putea, insa, fi considerati insotitori pentru copiii mai mici. Biletele pot fi achizitionate de la orice agentie TAROM din Romania, dar locurile sunt limitate.

Fiecare zbor va dura 40 de minute, decolarile avand loc dupa urmatorul program:
01 iunie: un zbor la orele 14.40, cu aeronava Airbus, de tip A318
02 iunie: un zbor la orele 11.00 si urmatorul la 13.00, cu aeronava de tip ATR72

 

Lista completa a tuturor evenimentelor de 1 iunie o poti gasi pe Lumearetetelor.ro

Vote it up
120
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza