Kevin Costner, in martie la MGM

Postul TV i-a dedicat prima luna de primavara actorului american, care poate fi admirat intr-o serie de filme celebre
 
<p>
Kevin Costner este deseori primul lucru care iti vine in minte cand cineva vorbeste despre personajul Robin Hood. Niciun alt actor dinainte sau dupa el nu a aratat atat de bine in pantaloni stramti, nu a facut femeile sa lesine si barbatii sa il respecte pentru felul in care a tinut piept personajelor negative. Insa Robin Hood, printul hotilor nu este singurul film cu care Costner a ramas pentru totdeauna in amintirea cinefililor. Costner reprezinta si legenda moderna a Vestului Salbatic, in productii precum filmul biografic de aventuri Justitiarul Vestului Salbatic si, desigur, westernul de proportii epice Cel care danseaza cu lupii, pe care l-a si regizat.
 
Creatia lui regizorala include aventura post-apocaliptica Postasul si SF-ul Lumea apelor. Toate acestea i-au adus, evident, numerosi fani de gen masculin.
 
Daca frumusetea si farmecul lui nu cucerisera inca toate femeile, acest tel a fost atins cu interpretarea lui intensa in rolul de salvator al vietii lui Whitney Houston si de cuceritor al inimii ei in drama romantica Bodyguard.
 
Este incredibil faptul ca a fost cat pe-aci sa nu auzim niciodata de Kevin Costner, deoarece la inceputuri avea o slujba normala, in marketing, si doar o intalnire intamplatoare, intr-un avion, cu legendarul Richard Burton l-a facut sa se dedice complet carierei in actorie. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care Kevin Costner a fost declarat favoritul MGM in luna martie, postul programand in aceasta luna o serie de filme in care actorul se afla in prim-plan. 
 
13 martie, 22:40 – Justitiarul Vestului Salbatic
20 martie, 22.55 – 3000 mile pana la Graceland
27 martie, 22:55 – Robin Hood, printul hotilor
</p>
Vote it up
261
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza