Keanu Reeves, in august la MGM

Postul TV i-a dedicat aceasta luna actorului canadian, care poate fi admirat intr-o serie de filme celebre
 
<p>
Jucator de hochei in liceu, primul lui rol secundar, in drama sportiva Youngblood, personajul s-a potrivit perfect actorului canadian Keanu Reeves. Dupa aceasta, el s-a mutat la Hollywood, unde a obtinut primele aprecieri ale criticilor pentru interpretarea din sumbra drama cu adolescenti, Baietii de pe malul raului.

Insa abia rolul nebunului Ted din amuzanta serie Bill si Ted i-a adus popularitatea adevarata si l-a plasat in constiinta  marelui public. Ca sa scape de imaginea aiuritului hiperactiv, el a abordat roluri mai solicitante, precum cel din drama sofisticata Dragoste si moarte in Idaho, unde a jucat alaturi de River Phoenix.
 
Una peste alta, se poate spune ca inca de la inceputurile in film, Keanu Reeves a fost distribuit in roluri de inadaptati carismatici. Aceasta imagine, a strainului distant care cucereste instantaneu inimile publicului, a devenit marca sa distinctiva. Nu se stiu prea multe despre viata lui personala, deoarece este foarte priceput in a o tine la distanta de ochii publicului.

Actorul, al carui prenume hawaian, Keanu, inseamna “vant rece deasupra muntilor”, nu pare sa doreasca prea multa atentie in afara laturii profesionale.
 
In ultimii ani nu prea s-a mai auzit mare lucru despre Reeves, dar se zvoneste ca un nou film din seria Bill si Ted va ajunge in cinematografe in 2013. Sa speram ca aceste zvonuri se vor dovedi adevarate si il vom revedea din nou in rolul lui Ted Logan.

Pana atunci, in fiecare marti seara de august, Keanul Reeves poate fi urmarit intr-o serie de filme celebre. 
 
7 august, 23:05
Dragoste si moarte in Idaho
 
14 august, 22:50
Baietii de pe malul raului
 
21 august, 22:50
Pseudo-calatoria lui Bill si Ted
 
28 august, 23:15
Matusa Julia

</p>
Vote it up
245
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza