Jon Bon Jovi revine in Romania!

Dupa ce, in vara, i-a cucerit pe romani, printr-un concert de zile mari, Jon se intoarce. De aceasta data pe marile ecrane
 
<p>
Celebrul rocker va putea fi admirat in noul sau film DE ANUL NOU, alaturi de cele mai mari nume de la Hollywood, printre care Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Katherine Heigl si Sarah Jessica Parker.
 
Jon Bon Jovi il interpreteaza pe Jensen, care, la fel ca in viata sa reala, este un rockstar veritabil. Producatorul Mike Karz spune despre implicarea artistului in proiect ca atunci cand erau planificate filmarile "Bon Jovi avea un turneu mondial de mare succes, in plus, are o familie si nici nu se gandea sa faca un alt film. Dar cand a citit scenariul, a inteles perfect personajul si a vrut sa-l interpreteze imediat."
 
Realizat de celebrul Garry Marshall, DE ANUL NOU/ New Year’s Eve readuce pe marile ecrane atmosfera romantica si personajele din Valentine’s Day. Povestile lor se petrec intr-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore de dinaintea serii DE ANUL NOU.
 
Filmul, care intra pe marile ecrane din Romania, de pe 9 decembrie, celebreaza dragostea, speranta, iertarea, a doua sansa si noile inceputuri, prin povesti amuzante care au loc in New York, in cea mai stralucitoare noapte a anului.
Vote it up
226
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza