Jocuri online gratuite

 Imbraca acest soricel simpatic – il vei face sa fie un animalut somnoros sau un supererou? Foloseste mouse-ul. Click pentru a selecta obiectele si a imbraca soricelul.
Ajut-o pe Jane
Delecteaza-te cu Mica ferma, in care iti folosesti abilitatile de rezolvat puzzle-uri si jocuri logice pentru a-i ajuta pe cei din familia Norman sa se obisnuiasca cu viata la ferma si sa-si indeplineasca sarcina de a umple camioanele cu legume!
A doua lume a lui Fancy Pants. 
Tinteste tunul spre bilele de aceeasi culoare pentru a le elimina inainte de a ajunge in punctul final X, altfel nu vei gasi pasajul seceret al piratilor!Instructiuni:Foc: Click stangaSchimbarea tunului: Tasta Spatiu sau click pe tunul pe care il doresti.Daca viteza de miscare e prea mica opreste optiunea " Bile animate" sau redu calitatea video apasand butonul "Menu/Pause" spatiu=Schimbarea tunului, Rotita mouse=Schimbarea tunului
Lanseaza-te in spatiu si aduna milioane de puncte prin cele peste 50 de manevre si trucuri uimitoare.Misca-l pe Spip pe asteroid cu ajutorul tastelor sageti stanga/dreapta.Sari cu tasta spatiu sau sageata sus. Sari din asteroid in asteroid, cand ai destula viteza, tinand apasata tasta sageata sus. 
Gasiti cuvintele care incep cu litera data si contin una, doua sau toate trei literele oferite in cadrul jocului la fiecare nivel.
 Vrei sa experimentezi viata la tara asa cum nu ai facut-o niciodata? Incearca Youda Farmer! Ingrijeste-ti ferma, creste recolte si aprovizioneaza magazinele cu tot ce au nevoie. Depinde de tine sa-i faci fericiti pe negustori cu produsele tale minunate.Pentru inceput ii vei furniza brutarului faina. Pe parcursul jocului vei putea sa iti maresti ferma cu un cotet de gaini, adaposturi pentru porci si oi, campuri pentru rosii, struguri, cartofi si alte legume si cu un iaz cu pesti. Daca te vei descurca, mai multi negustori vor comanda produsele tale, isi vor extinde afacerile si, in consecinta, vor avea nevoie de si mai multe produse. Sarcina ta este sa ridici proviziile potrivite si sa le livrezi la timp.Cultiva grau, rosii, cartofi si struguri, ingrijeste-ti animalele si pestii. Livreaza-ti produsele macelarului, bacanului sau pescariei. Cu bonusurile din vanzarea produselor iti poti imbunatati ferma cu utilaje – pentru hranirea animalelor sau obtinerea ingrasamantului- vei avea mai mult spatiu de depozitare, crescandu-ti productivitatea.Satenii muncesc din greu, dar din cand in cand au Sarbatoarea recoltei. Asigura-te ca le vei livra si toate cele necesare pentru petrecere!Bucura-te de toate bonusurile, optiunile si de grafica minunata ale acestui joc!
Jocul Bubble Shooter mai distractiv: bilele sunt pe o platforma care se roteste. Incearca sa le elimini pe toate. Nu te vei putea opri!
Youda Asul Pokerului se intoarce la originile acestui joc de carti captivant. Trebuie sa fi auzit deja de jocul de poker Texas holdem. Cine nu a auzit? Youda este un joc de poker complet diferit. Poti sa joci impotriva profesionistilor din vestul salbatic. Poti alege sa fii personaj feminin sau masculin in acest joc de poker interactiv, de care nu te vei putea desprinde. Scopul este sa cuceresti Texas-ul. Cum? Joaca in turneele de poker sau jocurile cu castiguri in bani si castiga toti banii sau proprietatile! Cumpara case si mijloace de transport pentru a ajunge oriunde in Texas. In Youda - Asul Pokerului poti sa faci toate astea si poti sa le faci in stil mare! La sfarsit te vei intreba doar atat: am castigat tot ce vroiam sau mai este un joc de poker pe care trebuie sa-l castig?