Jocuri de umbre

Copiii sunt poftiti, in aceasta saptamana, la muzeul Antipa, sa prinda curaj si sa se descurce pe …intuneric 
 
<p>Sub sloganul “Lumineaza-ti umbra”, la Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” se desfasoara, in aceste zile, un atelier de teatru de umbre, sustinut de trupa Elementalii

Teatrul de animatie in lumina neagra transmite, fara cuvinte, poezie, umor si ironie. Aceasta forma spectaculoasa de teatru depaseste barierele de limbaj in comunicare fiind o zona ideala de lucru cu tinerii si adolescentii.

Cursul exploreaza teme legate de existenta vietii in conditii extreme, evolutia si supravietuirea speciilor, Marea Extinctie. Personajele principale sunt amoebe, viermi, crustacee primitive, corali, fosile care revin la viata, colonii de graptoliti, animale preistorice care se devoreaza intre ele etc. Creaturi frumoase, fragile, se metamorfozeaza sau se unesc una cu alta, dand la iveala noi forme de viata.

“Fa-ti curaj si vino la Antipa sa inveti cum se joaca teatru pe intuneric!”, transmit organizatorii. “Daca ti-e frica si de umbra ta, adu un prieten. Sau mai multi. Aventura poate incepe!”

Iata programul atelierelor:
Grupa I: 6-10 ani - Miercurea: orele 17.00 - 20.00

Grupa II: 11-16 ani - Vinerea: orele 17.00 - 20.00

Grupele de lucru, la fiecare atelier, sunt de maxim 10 participanti.
Pret atelier : 30 ron/participant
Inscrieri: 
tel: 312.88.26, int.316, 
e-mail : maria.bezede@antipa.ro </p>

Vote it up
198
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza