Internet mai sigur pentru copii!

Zeci de mii de cititori din intreaga Europa si-au exprimat deja sustinerea pentru campania noastra
 
<p>
Primele trei articole din seria despre pericolele care pandesc in spatiul virtual au fost citite, in editia tiparita a revistei sau pe internet, de mai mult de 10 milioane de persoane. Peste 55.000 dintre acestia si-au facut timp sa completeze sondajul menit sa determine reprezentantii UE si guvernele din tarile europene sa introduca butonul de siguranta, prin care orice copil sa poata cere ajutor cand se simte amenintat pe internet.

La scurt timp dupa publicarea primului articol, comisarul european Neelie Kroes a avertizat asupra necesitatii introducerii unui sistem de raportare a abuzurilor „printr-un singur click“, similar celui pentru care militam noi in cadrul campaniei. In decembrie, a fost infiintata o coalitie, formata din reprezentanti ai Comisiei Europene si 28 de companii din mass-media, internet si telefonie, care isi propune sa transforme internetul intr-un spatiu mai sigur. Rezultatele vor fi facute publice cel tarziu in decembrie 2012.

In timp ce functionarii isi fac treaba, noi ne continuam campania. Siguranta copiilor nostri este prea importanta pentru a o lasa in grija unor comitete. De aceea, va rog din nou sa va alaturati cititorilor nostri din toata Europa. Intrati pe site-ul campaniei noastre - www.protejeazacopiiipenet.ro - sau pe pagina de Facebook si faceti-va cunoscuta opinia. Noi ne vom asigura ca veti fi auziti de catre cei care au puterea de decizie.

Nu v-am convins inca? Atunci va invit sa cititi articolul „Sexul, adolescentii si internetul“.

Multumesc pentru sustinere,

Anca David Titorov,
Redactor-sef Reader’s Digest Romania

</p>
Vote it up
304
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza