Incepe Bookfest 2011

Cea de-a sasea editie a targului de carte Bookfest isi deschide portile miercuri, 25 mai, la complexul Romexpo din Bucuresti 
<p>Iubitorii de carte sunt asteptati, incepand de miercuri, la cea de-a sasea editie a Salonului international al cartii Bookfest. Aceasta se va desfasura intre 25 si 29 mai 2011, in incinta Complexului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti, pavilioanele 14 (C2), 15 (C1), 16 (C4), 17 (C5) si 18 (C6).

Bookfest este considerat unul dintre cele mai importante evenimente ale spatiului cultural rom]nesc. Prin numeroasele lansari, sesiuni de autografe, dezbateri acoperind variate aspecte ale zonei editoriale, evenimente pentru copii si concerte, AER a incercat, in fiecare an, sa dea o imagine noua conceptului de „salon al cartii“: imaginati-va cinci zile de „agitatie controlata“, punctata constant de multe evenimente. Si carti, carti, carti...

Publicul este, de asemenea, invitat sa ia parte la discutiile despre si dintre autorii maghiari si cei rom]ni, interactiune facilitata de traducerea simultana, la casca, oferita de organizator. Oficialii din Ungaria au confirmat deja prezenta la Bucuresti a scriitorilor Péter Esterházy, Ádám Bodor, Péter Nádas si a traducatoarei Ana Maria Pop.

Vizitatorii vor avea intrare libera la Bookfest, in fiecare dintre cele cinci zile, de la 10.00 la 22.00, se arata in comunicatul AER.

Mai multe informatii despre Salonul cartii pot fi accesate pe website-ul salonului: http://www.bookfest.ro </p>

Vote it up
320
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza