Ia bucataria cu tine oriunde!

Acceseaza m.lumearetetelor.ro de pe telefonul mobil si poti castiga un smartphone sau carti de bucate!
 
<p>
Reinventeaza gatitul si afla toate noutatile culinare de pe m.lumearetetelor.ro

Site-ul mobil, realizat de Lumea retetelor in parteneriat cu Vodafone live, le va oferi utilizatorilor de telefonie mobila acces la mii de retete, un ghid practic pentru bucatarii incepatori si informatii despre diete si mancare sanatoasa.

Nu lipseste de aici nici serviciul Portion Counter, care iti permite calcularea cantitatii exacte de ingrediente necesare, in functie de numarul persoanelor invitate la masa. Niciodata cumparaturile si planificarea mesei nu au fost mai simple!

„O astfel de aplicatie schimba complet modul in care obisnuiam sa organizam si sa planificam un meniu”, spune Ioana Grigore, castigatoarea primei editii a concursului TV „Academia lui Horia” si manager al site-ului Lumearetetelor.ro. „Este ca si cum ai avea cartile de bucate in poseta si le-ai putea rasfoi langa raftul din supermarket, pentru a schimba din mers lista ta de shopping, in functie de oferta disponibila in acea zi. Imi da senzatia ca imi pot lua bucataria cu mine oriunde”.

Nu ocoli nicio ocazie sa intri de pe telefonul tau pe m.lumearetetelor.ro, deoarece astfel ai sansa sa castigi un smartphone Sony Ericsson Xperia Arc S, oferit de Vodafone, precum si carti de bucate oferite de Reader's Digest, in care, pe langa nenumarate retete clasice, gasesti si peste 1.000 de ponturi pentru incepatori si bucatari amatori:
Lumea retetelor este site-ul celor ce iubesc sa gateasca si gatesc din iubire. Lumea iti apartine – inclusiv Lumea retetelor!

Extrase din regulamentul concursului "Lumea retetelor", organizat de Vodafone Romania:

• Regulamentul integral este disponibil gratuit oricarui participant incepand cu data de 27 ianuarie 2012, in portalul mobil Vodafone live!.

• Concursul se desfasoara in perioada 27 ianuarie 2012 - 29 februarie 2012. Concursul se incheie in data de 29 februarie 2012, la ora 23:59
.
• La Concurs pot participa cetatenii romani cu varsta de peste 18 ani, care utilizeaza o cartela SIM Vodafone si serviciul de "Vodafone Internet pe Mobil". Angajatii si colaboratorii, Vodafone Romania SA precum si rudele de gradul I (copii si parinti) si sotul/sotia a acestora nu vor putea participa la concurs. Premiile se atribuie doar utilizatorilor efectivi de cartele SIM, chiar daca acestea apartin unei persoane juridice
.
• Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa intre de pe telefonul mobil pe portalul WAP Vodafone live! si sa raspunda la intrebarile din chestionarul despre Lumea retetelor in sectiunea dedicata acestuia.

• Castigatorii vor fi stabiliti in urma tragerilor la sorti, efectuate cu ajutorul sistemelor computerizate pana in data de 10 Martie 2012. In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 11 castigatori. Castigatorii vor fi anuntati telefonic pana in data de 20 Martie 2012 dupa validarea rezultatelor tragerii la sorti.

• Incercarile de fraudare sau limbajul considerat indecent de oraganizator nu vor fi publicate si vor are avea drept consecinta imediata descalificarea din concurs. Numerele castigatoare trebuie sa fie active (exceptie fac doar numerele de telefon blocate pe motiv de furt sau pierdere), sa nu fie blocate pentru neplata la timp a facturilor sau pe motiv de frauda, iar cartelele reincarcabile trebuie sa fie active si sa aiba contul incarcat. De asemenea numerele castigatoare trebuie sa aiba activate serviciul Vodafone live! (cu sesiune sau abonament).

• Lista castigatorilor va fi publicata in portalul mobil Vodafone live! si pe site-ul m.lumearetetelor.ro. Castigatorii vor fi contactati telefonic pentru a fi informati asupra modalitatii de intrare in posesia premiilor. Marele premiu va consta intr-un smartphone Sony Ericsson Xperia Arc S iar restul de 10 castigatori vor primi cate o carte de bucate Reader's Digest. Castigatorii vor intra personal in posesia premiilor prin prezentarea la sediul Vodafone Bucuresti, Sector 1, Piata Charles de Gaulle nr 15, pana la data de 31 Martie 2012 ora 18:00, impreuna cu actul de identitate si SIM-ul aferent numarului de telefon. In cazul in care vreun castigator nu se poate prezenta, oricine poate ridica premiul daca are imputernicire si copie dupa B.I. sau C.I. a castigatorului.

</p>
Vote it up
456
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza