Hugh Laurie, la Sala Palatului

La nici 3 saptamani de la anuntul oficial al concertului Hugh Laurie, de la Sala Palatului, prima categorie de bilete este aproape epuizata
 

Carismaticul Doctor House din serialul cu acelasi nume isi va  fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obisnuit, conform www.hotnews.ro.

Actorul britanic a intrat in Cartea Recordurilor de doua ori: drept cel mai bine platit actor intr-un serial TV, dar si pentru serialul "Dr. House", cel mai de succes serial TV din toate timpurile. Dupa lansarea triumfatoare a celui de-al doilea album, "Didn't it rain" si un turneu sold-out in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Hugh Laurie isi extinde turneul mondial si in Europa, in aceasta vara. Actorul, scriitorul si muzicianul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00. Hugh Laurie With The Copper Bottom Band - un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia Tv si Trustul Intact.

Sursa: www.hotnews.ro

Vote it up
409
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza