Harry Potter, pe DVD

Dupa un deceniu de magie, seria bazata pe celebrele romane ale lui J.K. Rowling a ajuns la final odata cu lansarea ultimului film
 
<p>
“Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2: este ultima, dar si cea mai spectaculoasa aventura a tanarului vrajitor de la Hogwarts, oferind pentru prima oara fanilor o experienta cinematografica spectaculoasa 3D.

In acest ultim capitol, disponibil de marti pe DVD si Blu-ray, tensiunea urca la cote nebanuite, culminand cu batalia epica dintre Harry Potter si cel mai mare dusman, Lordul Cap-de-mort. Lunga calatorie ia sfarsit cu dramatica inclestare intre bine si rau. Dupa ce au distrus un Horcrux si au aflat semnificatia magicelor Talismane ale Mortii, Harry impreuna cu Ron si Hermione continua cautarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o sansa de a-l distruge pe Cap-de-mort. Insa, spre ghinionul lor, maleficul personaj reuseste sa puna mana pe Bagheta de Soc si acum vrea cu orice pret sa atace Scoala Hogwarts si sa puna stapanire pe cele doua lumi.

La fel ca prima parte a ecranizarii ultimei carti, continuarea Harry Potter si Talimanele Mortii: Partea 2 este regizata de David Yates, acesta semnand deja al patrulea film din franciza. Interpretand pentru ultima data legendarele personaje care le-au adus faima la nivel mondial, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson, isi iau ramas bun de la fani alaturi de alti actori celebri precum: Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter si Robbie Coltrane, ducand la bun sfarsit cu stil decada Harry Potter.

In plus, fanii seriei vor avea ocazia sa descopere, pe DVD si Blu-ray, secrete din spatele platourilor de filmare, interviuri cu protagonistii si alte surprize. De astazi le gasiti in magazine!

 
Vote it up
183
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza