HamFest

Festivalul dedicat cateilor si oamenilor lor
 

Cea de-a doua editie a festivalului cateilor, Ham Fest 2014, isi deschide portile in Bucuresti, sambata si duminica, 21 si 22 iunie, incepand cu orele 14.00. Cel mai vesel eveniment al verii, festivalul cateilor si oamenilor lor,  pe Bd. Barbu Vacarescu nr. 162, conform Sapte Seri.

Oameni si companioni canini sunt asteptati la festivalul HamFest, unde vor avea parte de cele mai haioase concursuri, cele mai simpatice premii si invitati speciali.

Vizitatorii vor putea achizitiona hrana si accesorii pentru catei la cele mai bune preturi, vor beneficia de consultatii veterinare, de sedinte foto gratuite realizate de fotografi specializati, sau se vor putea inscrie cu prietenul patruped la casting pentru animale.

Vor putea participa la multe concursuri amuzante cu premii atractive, se vor bucura de momente artistice si demonstratii de dresaj, cursuri si ateliere creative pentru copii sau adulti si multe alte surprize! În plus, compania de teatru Replika va prezenta spectacolul de teatru „Confesiunile unui caine”.

Avem concurs de asemanare intre om si catelul sau. Avem concursuri de personalitate: cea mai jucausa codita, cei mai frumosi ochi, cel mai vorbaret catel, cel mai bine dresat catel! Avem concursuri de frumusete, demonstratii de dresaj si agilitate. Avem spatii de joaca si odihna, pentru cel mai amuzant si relaxant weekend al verii.

Cei care inca nu au un catel acasa, isi pot gasi partenerul ideal la HamFest: catelusi mari si mici, plini de temperament, jucausi, afectuosi sau somnorosi, dupa inima fiecaruia.

Intrarea este libera!

Vote it up
316
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza