Hai la Euro 2012!

Vrei sa tragi cu ochiul in culisele pregatirilor pentru Campionatul European de Fotbal, care va incepe pe 9 iunie? Ai loc in primul rand
 
<p>
Discovery anunta premiera unui program TV de exceptie – Pregatirea Campionatului European de Fotbal 2012. Programul va fi difuzat pe Discovery Channel pe data de 5 iunie, incepand cu ora 22.00, si va fi transmis in 105 tari din intreaga regiune Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Afica, printre care si Romania, inainte de inceperea turneului pe 9 iunie.

"Programul ii poarta pe telespectatori in culisele evenimentului, pentru a urmari pregatirile si progresele tehnologice ce vor asigura derularea fara probleme a Campionatului European de Fotbal UEFA 2012, unul dintre cele mai asteptate evenimente sportive ale anului. Suntem convinsi ca programul se va bucura de un succes urias in Polonia si Ucraina, dar va fi in egala masura interesant pentru miliardele de fani ai fotbalului care se pregatesc sa urmareasca meciurile in intreaga lume", a spus Paul Welling, Senior Vice President, Head of Channels pentru Discovery Networks Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Anul acesta este prima data cand Europa Centrala si de Est gazduiesc un eveniment sportiv major, Campionatul European de Fotbal, care va avea loc in Polonia si Ucraina. Toti cei implicati in realizarea infrastructurii necesare fac eforturi sustinute pentru ca noile stadioane sa fie finalizate la timp, conform standardelor UEFA, iar tehnologiile moderne pentru sunet si lumini sa se ridice la nivelul asteptarilor pentru o ceremonie de deschidere care va etala minunile tehnologice ale noului Stadion National din Varsovia. Programul Pregatirea Campionatului European urmareste toate aceste aspecte, alcatuind un portret detaliat al oamenilor din Polonia si Ucraina care au colaborat indeaproape ca sa se asigure ca totul va fi gata la timp pentru evenimentul din iunie.

Pregatirea Campionatului European combina interviuri cu persoane responsabile de tehnologia folosita pentru Euro 2012, cu imagini filmate de sus, din zbor, si secvente de animatie 3D.

“Pregatirile care se fac pentru Campionatul European reprezinta o parte integranta a acestui eveniment. Uneori, oamenii isi cumpara bilete doar ca sa vada un stadion, fiindca isi doresc sa faca parte din atmosfera de neuitat a momentului, nu doar sa urmareasca un meci. Stadionul reprezinta pentru joc un element la fel de important ca si jucatorii, iar programul scoate la iveala toate aceste detalii”, a declarat Andrew Charles Slodkowski, producatorului programului.

</p>
Vote it up
206
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza