Gustarea minune

Alunele de padure au un continut ridicat de antioxidanti benefici in lupta cu bolile
<p>Alunele de padure sunt vedetele salatei Waldorf dar, de fapt, sunt binevenite in orice amestec de verdeturi de vara. Alunele sunt o minune a nutritiei. Acestea depasesc majoritatea fructelor de acest gen in continutul de antioxidanti benefici in lupta cu bolile. Consumarea lor regulata ajuta la reducerea caloriilor si nu ingrasa. Experimente recente peșsoarecișsișsobolani arata ca alunele pot ajuta la prevenirea cancerului mamar șsi pot imbunatati memoria.
Poti prepara o gustare pentru petreceri, urmand metoda lui Mark Bittman, autor al cartii How to Cook Everything (Cum sa gatesti de toate). Incalzeste o lingurita sau doua de condiment, cum ar fi curry sau scortisoara cu ulei sau putin unt intr-o tigaie, apoi adauga doua cesti de alune, amestecand constant, la foc mediu, timp de un minut.
Apoi pune alunele pe o tava de copt mareșsi coace-le in jur de 10 minute la o temperatura de 230˚C. Scutura tava o data sau de doua ori, pana cand alunele capata o culoare aurieșsi miroas a prajit. Serveste-le la urmatoarea intalnire cu prietenii. </p>
Vote it up
128
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza