Goldoni, jucat de copii

In aceasta toamna, trupa Teatrului Vienez de Copii va urca din nou pe scena
 
<p>Pentru acest eveniment, 55 de “actori” scolari au purces la treaba inca din martie si au pus in scena piesa “Galcevile din Chioggia”. Ei vor tine opt spectacole in perioada urmatoare pe scean Teatrului de pe Lipscani .
 
Asociatia cuturala Teatrul Vienez de Copii – “Copiii joaca teatru” a fost infiintata de Sylvia Rotter, actrita si regizoare austriaca, cu dorinta de a-i apropia pe copii de valorile dramaturgiei universale, imbinand in acelasi timp educatia cu joaca (de fapt metoda fireasca de dezvoltare a unui copil).

Participand la jocuri de energizare, respiratie, vorbire, ritm, improvizatie si lucru pe text, copiii isi dezvolta abilitati ca increderea in sine, autocontrolul, spiritul de echipa, fantezia, toate acestea insotite de bucuria comunicarii.

Teatrul Vienez de Copii si-a inceput activitatea in Romania in Oradea (din 2006) si in Bucuresti (din martie 2009), in 2010 avand si un proiect in Cluj.

Copiii sunt pregatiti de actori profesionisti, sub indrumarea Sylviei Rotter.

Pe  20 octombrie va avea loc premiera celui de-al treilea proiect bucurestean: “Galcevile din Chioggia”, dupa Carlo Goldoni, la Teatrul Rapsodia (str. Lipscani, nr. 53), urmand o serie de alte opt spectacole, pana pe data de 6 noiembrie. In decembrie va urca pe scena si trupa din Oradea.
Spectacolele sunt jucate in exclusivitate de copii cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani.
 
 Datele reprezentatiilor si detalii despre proiect poti gasi pe site-ul teatrulvienezdecopii.ro </p>

<p> Cel mai bun loc unde poti gasi credite numai cu rate fixe!! Click aici pentru acces imediat </p>
 

Vote it up
121
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza