Ghidul economului incepator

Esti un cheltuitor plin de remuscari pe care il atrage cumpatarea? Incearca sa economisesti cu ajutorul sugestiilor noastre
 
<p>
– Separa bananele din manunchi pentru ca ele sa-si pastreze culoarea galbena. Aceste fructe produc etilen, un gaz care le face sa se coaca mai repede, dar, daca le separi, procesul poate fi incetinit.

– Tine frunzele de salata impaturite intr-un prosop de hartie umezit si intr-o punga inchisa pentru a le pastra prospetimea mai mult timp.

– Indeparteaza excesul de apa de pe aparatul de ras, apoi scufunda-l in spirt si depoziteaza-l intr-un loc uscat. Astfel ii vei mentine lama curata si vei preveni ruginirea.

– Scutura-ti salteaua si intoarce-o la fiecare trei luni, pentru a-i prelungi durata de viata.

– Injumatateste cantitatea de sapun, pasta de dinti, sampon si detergent pe care o folosesti – probabil ca nici nu vei observa diferenta. Iar hainele tale vor fi la fel de pufoase cu doar o jumatate din cantitatea de balsam de rufe pe care o folosesti acum.

– Curata cantitatea mica de ruj dintr-un tub cu o periuta de aplicat rujul de buze. Vei fi surprinsa de numarul mare de aplicatii in plus pe care le vei castiga.

– Dubleaza-ti cu cauciuc talpa pantofilor pentru a evita uzarea lor. Si nu ii purta doua zile la rand. Incaltamintea de piele se umezeste usor si va rezista mai mult daca nu este purtata zi de zi.

– Scurge apa din savoniera. Asa sapunul se va usca si va rezista mai mult, fara ca acest lucru sa afecteze calitatea spumei.

</p>
Vote it up
539
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza