Genetica ne poate lungi viata

Prin modificarea ADN-ului, cercetatorii spera sa obtina reteta tineretii fara batranete
 
<p>
Un grup de cercetatori americani au reusit sa prelungeasca de sase ori durata de viata a unor viermi inelati, potrivit Daily Mail. Acest lucru a fost posibil prin manipularea unor gene, comune nevertebratelor si oamenilor. Daca rezultatul ar fi acelasi si in cazul rasei umane, am putea trai si 480 de ani.
Sub conducerea Cynthiei Kenyon, directoare a Centrului Hillblom pentru Biologia Imbatranirii, expertii au reusit sa incetineasca semnificativ procesul de imbatranire in cazul viermilor. Datorita modificarii ADN-ul, viermii au ajuns sa supravietuiasca 84 de zile. In mod normal, viermii inelati traiesc intre 10 si 14 zile.
Rezultatele cercetarii au fost prezentate in cadrul unei conferinte stiintifice din Edinburgh.

"Acesti viermi ar trebui sa fie deja morti, cu mult timp in urma. Dar ei inca traiesc. Se misca si sunt tineri", a declarat Kenyon. Ea a subliniat ca genele manipulate ale viermilor sunt prezente si in organismul uman.

</p>
<p>&nbsp;</p><strong><a href="http://diff4.smartadserver.com/call/cliccommand/4711480/[timestamp]?" target="_blank">Refinanteaza 50.000 euro cu 290 euro rata lunara. Afla cum</a></strong>
 
Vote it up
102
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza