Gateli pentru prichindei

In prag de primavara, copiii intre doi si sase ani sunt invitati la Muzeul Taranului pentru un program special de educatie creativa
 
<p>
Programul este propus de Asociatia “De dragul artei” si vine cu doua tipuri de activitati intr-un interval de o ora: vizita interactiva intr-una din salile de muzeu si un atelier creativ.

In timpul vizitei, copiii vor descoperi, canta si povesti despre flori, mirosuri, primavara, impodobirea naturii, si de la acestea pornind, despre gatirea omului: cum isi decoreaza vesmintele si cum se infrumuseteaza. Cu flori, arome sau pur si simplu cu forme geometrice pornite din natura si oprite pe vesminte, cu margele, ciucuri sau  cate si mai cate minuni. Toate acestea, pentru a asocia natura impodobita de primavara cu omul pregatit de sarbatoare. In atelier, copiii vor realiza podoabe din margele de lemn natural sau din alte materiale naturale.

Asociatia isi propune dezvoltarea creativitatii si incurajarea curiozitatii naturale ale copilului in raport cu obiecte semnificative pentru cultura si civilizatie prin diverse activitati de improvizatie artistica.

Programele pentru 4-6 ani vor beneficia de prezenta Ramonei Guran, sculptorul din echipa De dragul artei. Programele se desfasoara dupa urmatorul orar:
– sambata,  2 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
– sambata,  2 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
– duminica, 3 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
– sambata,  9 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
– sambata,  9 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
– duminica, 10 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
– sambata,  16 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
– sambata,  16 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
– duminica, 17 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani

Programarile sunt absolut necesare si se fac numai in saptamana programului la emailul: programari@dedragulartei.ro (confirmarea inscrierii se va face printr-un email al organizatorilor) sau la telefonul: 0747 027 353.

</p>
Vote it up
121
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza