Gabriela Baghiu, abonat castigator

Premiul pentru Raspuns Rapid a adus bucurie unui client din Mures
 

<p>

Nimic nu se compara cu bucuria de a acorda premii unor clienti care de-a lungul vremii au aratat interes fata de produsele Reader’s Digest.

Ca in fiecare an in luna iulie, a venit momentul sa extragem castigatorul unui premiu consistent si anume Premiul pentru Raspuns Rapid in valoare de 25.000 euro. In urma tragerii la sorti, doamna Gabriela Baghiu din Tarnaveni, judetul Mures, a fost declarata castigatoare a acestui premiu.

De fiecare data incercam sa aflam povestile castigatorilor nostri si de fiecare data suntem impresionati de povestile lor de viata si suntem fericiti ca premiile ajung pe mana unor oameni care apreciaza si se bucura de un castig fabulos.

Am aflat despre doamna Baghiu ca are 46 de ani, este necasatorita si creste o nepoata din partea unei verisoare care a murit. Lucreaza ca oficiant la posta din localitate, astfel ca banii ii vor folosi cu siguranta. Nu a crezut niciodata ca va castiga, dar se ruga macar pentru un premiu mai mic si iata ca rugaciunile i-au fost ascultate si a primit o suma de bani la care nu spera.

Dupa ca a fost sunata si anuntata ca a castigat, doamna Baghiu a spus: “Nu cred pana nu vad”. Si fratele dumneaei a fost sceptic, dar a verificat pe site-ul nostru si i-a vazut numele acolo. A doua zi dupa ce a fost contactata telefonic, cand si-a vazut numele in ziar, s-a emotionat si a inceput sa creada ca este adevarat.

Inca nu s-a gandit ce va face cu banii, dar si-ar dori sa termine de renovat baia in primul rand. Suntem siguri ca va folosi banii cu folos si o vor ajuta si la cresterea nepoatei.

Dintre produsele Reader’s Digest, cel mai mult ii plac cartile de bucate, fiind pasionata de gatit, iar cel mai des foloseste retetele din cartea Retete de 30 de minute.

Ne bucuram alaturi de doamna Baghiu si le dorim succes tuturor participantilor la extragerile viitoare.

</p>

Vote it up
273
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza