Film cu Mos Craciun

Lansata cu mare fast in Capitala, noua comedie romaneasca “Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie” ruleaza acum in toata tara
 

<p>

Dupa succesul de casa inregistrat de prima parte in urma cu trei ani, filmul “Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie” este intampinat, se pare, cu acelasi entuziasm si bucurie de public. Astfel, in primul weekend dupa lansare, a captat un numar impresionant de 12.238 de spectatori.
 
Cu Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz, Anca Turcasiu si Gheorghe Visu in rolurile principale, regizorul Jesus Del Cerro si producatorul Alma Bacula aduc un plus de energie si prospetime filmului, odata cu aparitia spectaculoasa a micilor talente Patricia Poslusnic, David Petcu, Dennis Christian Caracas sau Mario Savescu.
 
Pelicula relateaza povestea micutei Ema (Patricia Poslusnic), o fetita satula de viata fara bucurii din orfelinat, care are norocul sa gaseasca intr-o zi un bilet de loterie castigator. Tocmai cand incepea sa creada ca visele pot deveni realitate, afla ca biletul poate fi incasat doar in decurs de o saptamana si doar de catre un adult. Cum in Ioana (Andreea Marin Banica)  - singurul adult pe care il cunoaste, nu poate avea incredere, Ema pleaca sa gaseasca pe cineva din lista de familii pe care se descurca sa o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va invata adevaratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodata nu il anticipase.
 
"Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie", distribuit de MediaPro Distribution, poate fi vazut in momentul de fata in urmatoarele cinematografe: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cityplex (Brasov, Tulcea si Constanta), Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Arta (Targu-Mures), Patria (Craiova), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onesti), Glendale (Bucuresti) si in reteaua Cinema City: Atrium (Arad), Galleria (Arad), Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Cotroceni, Sun Plaza, Iasi, Pitesti, Targu-Mures, Constanta, Timisoara.

</p>

Vote it up
362
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza