Fii Micul Ecologist ce Salveaza Planeta!

Orice copil poate deveni Micul Ecologist care il ajuta pe Sammy sa salveze planeta. Totul in cadrul unui concurs de povesti
 
<p>Sammy este personajul principal al filmului de animatie 3D "Aventurile lui Sammy", care ruleaza in aceasta perioada in cinematografele din Romania.
Sammy, o simpatica broscuta testoasa, este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii.
Curios din fire, el pleaca in cautarea pasajului secret, un loc de legenda. Pe drum, o reintalneste pe frumoasa broscuta Shelly, cea pe care o salvase in prima zi de viata. Shelly il urmeaza in temerara incercare, dar in calea lor apar o multime de piedici. Calatoria lui Sammy dureaza 50 de ani, timp in care cutreiera oceanele, invata si observa cu multa tristete cat de mult s-a degradat planeta. Dar isi face prieteni pe viata si ajunge sa cunoasca atat rautatea, cat si bunatatea oamenilor.
Sammy este insa foarte trist pentru ca oamenii distrug planeta si are nevoie de ajutorul copiilor, pentru a-i invata pe oameni sa salveze planeta.
Copiii il pot ajuta pe Sammy realizand o poveste frumoasa despre salvarea planetei sau despre cum ar trebui sa ne purtam cu animalele si cu natura, despre cum putem pastra planeta curata, despre cum ar trebui sa avem grija sa nu consumam toate resursele naturii.
La concurs pot participa copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, iar povestile trebuie inscrise pana la 29 noiembrie 2010.
Povestile vor fi selectate pe baza mai multor criterii: corectitudine, respectarea temei cerute de concurs, originalitate, trimiterea povestii in perioada de inscriere (29 octombrie – 29 noiembrie) si la adresa mentionata in concurs. De asemenea, povestea trebuie sa fie redactata de catre un copil sau de catre un copil ajutat de unul dintre parinti.
In fiecare saptamana se va alege o poveste care va fi premiata cu cadouri de la Kidex si Smarttoys.
De asemenea, povestea va fi citita de castigator la Radio Itsy Bitsy si in cadrul targului Kidex si va fi publicata pe site-urile Salvati Copiii si Hollywood Multiplex.
La finalul concursului, pe langa cele 4 povesti alese deja, vor fi selectati si alti castigatori, care vor fi si ei premiati cu jucarii Smarttoys, broscute Sammy de plus si vor primi, bineinteles, diplome de Mici Ecologisti.
Parintii sunt asteptati sa intre pe site-ul www.salvaticopiii.ro si sa inscrie povestile copiilor in concurs, incepand din 29 octombrie si pana la 29 noiembrie 2010.</p>
Vote it up
280
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza