Fii în formă maximă de sărbători!

Soluții naturale de la Secom, pentru sănătatea sistemului imunitar
 

Sărbătorile de iarnă se apropie și pregătirile intră în linie dreaptă. Pentru o vacanță perfectă, lipsită de probleme de sănătate care ne-ar putea umbri buna dispoziție și ne-ar putea da peste cap planurile, este indicat să apelăm la anumite suplimente alimentare, eficiente în protejarea organismului de afecțiunile specifice acestei perioade.

Căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi, cumpărăturile, petrecerile până în zori de zi, toate sunt momente așteptate și îndrăgite de mulți dintre noi. Deși sunt o sursă de bucurie, sărbătorile de iarnă aduc cu ele și stres, oboseală, mult efort și riscul de slăbire a sistemului imunitar. Pentru sărbători lipsite de griji, compania românească Secom®, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, a pregătit un kit cu totul special alcătuit din două produse indispensabile: SystemWell® Ultimate Immunity™ și MSM 750mg.

Este foarte ușor să răcim în această perioadă a anului, de aceea este important să dăm o mână de ajutor sistemului nostru de apărare și să alegem o formulă complexă de vitamine, minerale, extracte din plante, ciuperci medicinale, probiotice și prebiotice. Având peste 30 de ingrediente naturale, SystemWell® Ultimate Immunity™ are rolul de a întări toate componentele sistemului imunitar (circulator, limfatic, respirator, epidermic, sistemic, celular și digestiv), contribuind astfel la protecția și buna funcționare a întregului organism.

Și pentru că sezonul vacanțelor de sărbători este, mai mult decât oricare alt moment al anului, asociat sporturilor de iarnă, trebuie să avem mare grijă de sistemul osteoarticular. Un supliment alimentar cu acțiune antiinflamatoare și reconstructoare la nivelul țesuturilor si articulațiilor nu trebuie să lipsească din bagajul nostru de călătorii. MSM 750mg conține 5 ingrediente naturale: MSM (OptiMSM® - ingredient patentat de Bergstrom Nutrition, lider mondial în producția de MSM) și extracte din gheara diavolului, curcuma, boswellia și gheara mâței. Cele 5 ingrediente ale MSM 750mg contribuie la îmbunătățirea structurii și mobilității articulare, reducând durerile osteoarticulare și musculare, și ajută la protejarea cartilajelor, a tendoanelor, a ligamentelor și a oaselor fără a afecta mucoasa gastrointestinală.

Kitul de vacanță Secom® este disponibil la un preț special, cu 20% mai mic, în rețeaua de farmacii Help Net și în magazinele Secom® în perioada 8 decembrie 2014 – 28 februarie 2015.

Vote it up
311
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza