Fiecare luna ar putea fi una a bogatiei

Din februarie Reader’s Digest lanseaza un nou concurs: Premii Non-Stop!
 
<p>Desfasurat exclusiv in spatiu online, Premii Non-Stop este concursul in care fiecare participant are sansa de a castiga zilnic premii instant, in bani sau obiecte. Pe langa premiile zilnice, la sfarsitul fiecarei luni se va extrage Premiul Premiilor in valoare de 2.000 EURO.

Oricine poate participa! Este cat se poate de simplu: tot ce aveti de facut este sa intrati pe site si sa va inregistrati. Veti primi apoi un cod oficial de participare intrand astfel in tragerea la sorti.

Zilnic iti poti creste sansele de castig! Practic fiecare zi a lunii reprezinta o sansa in plus, caci veti primi zilnic pe mail cate un nou cod de participare. Daca le veti activa pe toate, veti avea maximum de sanse de a castiga 2.000 EURO cash!

Premii instant! Pe langa Premiul Premiilor in valoare de 2.000 EURO, am pus in joc, zilnic, multe alte premii in bani si obiecte pe care le-ati putea castiga pe loc invartind Roata Norocului!

Concursul a inceput deja cu Premiul Premiilor din februarie, iar primul fericit castigator va fi extras pe 7 martie. Grabeste-te si participa si tu! Nu uita ca ai in fiecare zi o sansa gratuita in plus de a avea cu 2.000 EURO mai mult in cont, rapid si simplu!</p>

Vote it up
686
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza