Festival de teatru pentru copii

La Bucuresti, va incepe, de la 1 octombrie, Festivalul International de Teatru pentru Copii “100, 1000, un milion de povesti”
 
<p>Teatrul Ion Creanga organizeaza in perioada 1-8 octombrie cea de-a VII-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii “100, 1.000, 1.000.000 de povesti”.

Sase companii de teatru pentru copii de peste hotare (Bulgaria, Elvetia, Germania, Israel, Polonia, Slovenia) alaturi de patru teatre din tara (Teatrul National Timisoara, Teatrul National Targu Mures , Teatrul Excelsior Bucuresti si Teatrul Figura Studio Gheorghieni) vor prezenta spectacole adresate copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 12 ani.

In programul Festivalului sunt incluse si sase productii ale Teatrului Ion Creanga (unul dintre spectacole fiind prezentat in premiera oficiala).
Festivalul are caracter competitiv si se adreseaza teatrelor din tara si din strainatate care au in repertoriul lor spectacole pentru copii, realizate cu interpreti actori. Concursul va avea doua sectiuni: spectacole pentru categoria de varsta 0-3 ani si spectacole pentru categoria de varsta 4-12 ani.
Reprezentatiile vor avea loc la Teatrul „Ion Creanga” Sala Rapsodia, in scoli si in gradinite din Bucuresti.

Mai multe detalii despre festival se gasesc pe www.fitc.ro. </p>

Vote it up
203
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza