Festival de Stand Up Comedy la Cluj

Intre 4 si 10 noiembrie va avea loc prima editie a Festivalului International de Stand Up Comedy la Cluj-Napoca si Targu-Mures
 

<p>

Evenimentul va propune reprezentatii umoristice in limbile romana, engleza si maghiara ale unor comedianti cunoscuti. Festivalul International de Stand Up Comedy va consta, potrivit organizatorilor, "intr-o saptamana plina de reprezentatii umoristice in limbile romana, engleza si maghiara ale celor mai in voga comedianti romani si maghiari", informeaza Mediafax.

In programul festivalului se anunta sapte reprezentatii umoristice ce vor avea loc in Cluj-Napoca si doua desfasurate in Targu-Mures. De asemenea, se va organiza o competitie nationala pentru a acorda o sansa tinerilor umoristi. Competitia FISC va permite umoristilor debutanti din toata tara sa se inscrie si sa fie votati incepand cu 23 septembrie pe aplicatia de pe pagina unei retele de socializare a FISC 2013, urmand ca cei mai apreciati patru concurenti de catre public sa fie invitati la Cluj-Napoca pentru a-si demonstra valoarea pe o scena, in fata unui juriu.

Castigatorul trofeului FISC 2013 va primi din partea organizatorilor un premiu in bani si i se va organiza un show de stand up comedy in Cluj-Napoca si unul la Bucuresti.

</p>

Vote it up
636
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza