Festival de Magie in Bucuresti

Prima editie a Festivalului de Magie "Harry Houdini" are loc in acest week-end in Bucuresti
 
<p>Festivalul se va desfasura in cadrul evenimentului "Zilele Bucurestiului 2010", incepand de vineri si pana duminica. Organizat de Asociatia Teatrul de Magie si Teatrul de Comedie, festivalul isi propune sa ofere publicului o incursiune in fascinanta lume a magiei, dezvaluind tainele unei arte putin promovate in Romania, anunta Agerpres.
In cele trei zile ale festivalului, in zona Smardan, Selari, Strada Franceza, strada Sf. Dumitru si in incinta Teatrului de Comedie vor fi prezentate spectacole care imbina "arta magiei" cu dansul, muzica si teatrul.
Prima editie a Festivalului de Magie "Harry Houdini" debuteaza vineri pe scena exterioara din fata Teatrului de Comedie, unde va fi prezentat, de la ora 20.00, spectacolul "Comedie si iluzii".
Sala Studio va gazdui sambata, de la ora 17.00, spectacolul "Blind", iar de la ora 19.00 spectacolul "Mystery". Tot sambata, de la ora 21.00, pe scena exterioara din fata Teatrului de Comedie va fi prezentat spectacolul "Colaj de magie".
Duminica, in ultima zi a festivalului, la Sala Mare a Teatrului de Comedie va avea loc, de la ora 19.00, "Gala Magic Show". Toate spectacolele sunt sustinute de trupa Teatrului de Magie "Andrei Teasca".</p>
Vote it up
435
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza