Fara cupoane pentru prescolari

Guvernul taie cupoanele pe care parintii saraci ar fi trebuit sa le primeasca pentru a-si tine copiii la cresa
 
<p>
Statul nu va acorda anul viitor cupoanele sociale abia introduse cu noua lege a educatiei, destinate familiilor cu venituri reduse care au copii prescolari, releva un document guvernamental.

Aceste cupoane ar fi fost acordate pentru a sprijni familiile sarace sa-si tina, fara costuri, copiii la crese si gradinite.

Masurile vor fi incluse in politica Guvernului in domeniul asistentei sociale, cu obiectivul de redimensionare a masurilor de protectie sociala pentru familiile cu nevoi speciale si dinamizarea masurilor active de "solidaritate familiala".

Conform documentului, masurile avute in vedere de Executiv sunt neacordarea cupoanelor sociale pentru sprijinirea educatiei timpurii, neacordarea indemnizatiilor prevazute de lege pentru luptatorii remarcati prin fapte deosebite in Revolutia din decembrie 1989 si reduceri de tarife sau gratuitati numai in limita a trei calatorii dus-intors sau sase calatorii simple la facilitatile de transport, fara sa fie precizat despre ce tip de transport este vorba.

</p>
<p>&nbsp;</p><strong><a href="http://diff4.smartadserver.com/call/cliccommand/4711480/[timestamp]?" target="_blank">
Refinanteaza 30.000 euro cu 175 euro rata lunara. Afla cum</a></strong>
 
Vote it up
234
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza