Factura pe înțelesul tuturor

Enel lansează o platformă online, pentru a explica factura de electricitate
 

Enel este prima companie din România care lansează o platformă online prin care oferă clienților săi explicații despre modul în care este compusă factura de energie electrică.

Platforma „Factura pe înțelesul tuturor” acoperă, în detaliu, toate componentele, așa cum sunt stabilite în prezent de către Autoritatea Națională pentru Energie (ANRE) și explică clienților modul în care factura de electricitate se calculează, precum și ce taxe și servicii sunt asociate acesteia.

Printr-un ghid interactiv, clienții pot alege elementul de interes și pot accesa instantaneu explicația fiecărei componente de pe factură, de la energie activă, la TVA, taxa pe cogenerare, certificate verzi etc.

Platforma, ușor de înțeles și cu un design prietenos, conține și o colecție de șase videoclipuri explicative, în care, directorul Enel Energie și Enel Energie Muntenia responsabil de relația cu clienții, Simona Trofin explică modul în care factura este compusă, precum și cum sunt calculate alte componente.

Platforma online este un alt pas către digitalizare, făcut de Enel pe piața românească, după ce a fost prima companie de utilități care a lansat pe plan local factura electronică, dar și o aplicație pentru telefoane mobile și unități self care.

Enel se concentrează, de asemenea, pe dezvoltarea canalelor de comunicare în social media. Pagina sa de Facebook, Enel Sharing România, are acum o echipă dedicată de relații cu clienții, pentru a oferi consumtorilor acces ușor la serviciile de customer care ale companiei.

Vote it up
166
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza