Expozitia “The Human Body”, in premiera in Romania

Vizitatorii vor intra intr-o calatorie uluitoare, printre componentele esentiale ale anatomiei umane
 

<p>

"De ce stranutam? De ce sunt soldurile femeii mai mari decat cele ale barbatului? Unde se afla cele mai mici oase in corpul nostru? Care sunt efectele fumatului pasiv asupra fertilitatii? Care muschi sunt mai puternici, cei ai femeii sau ai barbatului? Care este rolul placentei? Unde se gaseste vertebra Atlas in corpul nostru? Dar tendonul lui Ahile? Ce este o scanare TC? De cate ori respiram, in medie, pe minut? Colesterolul, bun sau rau?” sunt doar cateva din intrebarile la care veti afla raspuns vizitand expozitia ”The Human Body”. Vizitatorii vor putea vedea efectele fumatului (vor avea ocazia sa compare un plaman sanatos cu un plaman grav afectat de fumat), ale obezitatii si ale altor afectiuni cauzate de neglijarea organismului.
 
Expozitia „The Human Body” se deschide pe data de 22 martie 2013 la Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” unde poate fi vizitata pana pe data de 30 iunie 2013, zilnic de marti pana duminica inclusiv, intre orele 10.00 – 20.00.

Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din intreaga lume, fiind prezentate in orase precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expozitia ”The Human Body” isi propune sa schimbe modul in care vizitatorii percep corpul uman, oferind romanilor, in premiera, o sansa unica de a-si privi organismul prin ochii unui chirurg și de a „experimenta” o incursiune vizuala in interiorul sau. Nu in ultimul rand, scopul expunerii este si acela de a-i determina pe vizitatori sa-si respecte si sa-si ingrijeasca organismul, acordand atentie felului in care aleg sa traiasca.

Biletele au intrat in vanzare incepand cu 6 martie. Copiii cu varste mai mici de 7 ani beneficiaza de acces gratuit. Presale: adultii care achizitioneaza bilete in avans, in perioada 6 martie - 21 martie, beneficiaza de un discount de 20% (oferta valabila numai pentru adulti). Oferta este diponibila in numar limitat. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

</p>

Vote it up
283
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza