Experiment inedit

Te-ai intrebat ce s-ar intampla daca avionul cu care calatoresti s-ar prabusi? Poti sa afli raspunsul dintr-un documentar senzational
 

<p>

Cu toate ca avionul este considerat, statistic, unul dintre cele mai sigure mijloace de transport, multi oameni se intreaba, in momentul in care pasesc in avion, unde ar fi bine sa stea, in caz ca aeronava s-ar prabusi. Si, mai ales, daca avioanele sunt concepute astfel incat pasagerii lor sa supravietuiasca impactului.
 
Raspunsurile la toate aceste intrebari le poti afla urmarind un documentar inedit in care o echipa internationala de experti va prezenta un experiment revolutionar. Ei vor face ca un avion de pasageri – un Boeing 727 in marime naturala – sa se prabuseasca, dezvaluind informatii stiintifice care le asigura pasagerilor cele mai bune sanse de supravietuire.

Avionul utilizat este dotat cu senzori, iar locurile pasagerilor sunt ocupate de manechine speciale, pentru a se putea evalua impactul produs in timpul catastrofei.

Imagini filmate in interiorul avionului le vor permite telespectatorilor sa urmareasca tot ce se intampla la momentul impactului.

Documentarul va fi difuzat de Discovery Channel, in cadrul emisiunii Curiosity – Avionul prabusit, duminica, 4 noiembrie, de la ora 21.00

</p>

Vote it up
193
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza