Exercitii pentru longevitate

Afla care sunt avantajele pe care le au cei care fac miscare in mod regulat
<p>O plimbare impreuna cu partenerul de viata iti da ocazia sa stati de vorba, iar daca jucati tenis aceasta este o experienta care va apropie si mai mult. Dar nu este vorba numai despre asta. O viata activa inseamna ca amandoi veti trai mai mult.

33% Cu acest procent o femeie activa si in buna forma fizica isi scade riscul de a muri de cancer la san, dupa cum dovedeste un studiu intins pe trei decenii realizat la Universitatea din Carolina de Sud. Femeile care faceau mai multe exercitii fizice si-au injumatatit riscul. O plimbare zilnica de jumatate de ora iti da un tonus satisfacator, iar o sedinta de exercitii fizice realizate energic pentru aceea§i perioada de timp iti ofera o conditie fizica excelenta.
32% Cu acest procent barbatii care au participat la un studiu intins pe o perioada de 35 de ani realizat la Universitatea Suedeza Uppsala si-au micsorat riscul de a muri devreme daca faceau exercitii fizice. Trei ore de sport sau de gradinarit pe saptamana sunt suficiente pentru a obtine acest lucru.

Conform Stanford University School of Medicine, Alergatul regulat poate preveni infirmitatile si moartea prematura ca urmare a cancerului, bolilor neurologice si infectiilor. Cercetatorii americani de la Scoala de medicina a Universitatii Stanford au realizat un studiu pe un grup de 1.000 de persoane cu varste de peste 50 de ani. 34% dintre cei care nu practicau joggingul au murit dupa 19 ani, in timp ce numai 15% dintre cei care alergau au murit dupa acelasi interval de timp. </p>

Vote it up
300
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza