Europa se muta pe plaja

Iata cateva zone de coasta de pe continent, bune de pus in rama, mai ales in iulie
 
<p>
Plaja Zlatni Rat: insula Brač, Croatia
Ape ca de cristal si cer senin fara pic de nor de dimineata pana seara – asa arata cadrul ideal pentru o vacata de vara, nu? Aceasta plaja din Croatia are chiar mai mult de atat. Zlatni Rat, care se intinde in largul marii, precum o limba uriasa, e un paradis pentru cei pasionati de inot, scufundari si schi nautic sau, pur si simplu, de relaxare.

Satul pescaresc Ericeira: Costa de Lisboa, Portugalia

Coasta Portugaliei ofera o sumedenie de locuri taman bune pentru fanii surfingului. Dar cele mai bune sunt situate in apropierea satului pescaresc Ericeira. Amplasat la 50 kilometri nord-vest, aici exista valuri perfecte, atat pentru incepatori, cat si pentru experti.

Plaja Lokken: Jutland, Danemarca

Cauti un loc in care copiii sa se poate juca, in siguranta, cu nisip si apa? Ai putea incerca aceasta plaja cuminte si familila din nordul Danemarcei. Adultii se pot distra jucand volei sau o partida de powerkitting (ridicarea de la sol sau pe mare, cu un zmeu).

Statiunea Deauville: Normandia, Franta

Umbrelele colorate si aleea de lemn sunt emblemele acestei statiuni celebre. Cabinele de aici poarta numele actorilor care au participat, de-a lungul timpului, la Festivalul de Film Deauville, care are loc in septembrie.

Statiunea Ahlbeck: Insula Usedom, Germania

Vino si ia loc intr-unul din fotoliile de rachita de aici si bucura-te de privelistea oferita de unul dintre cele mai frumoase si vechi poduri maritime, construit in 1899. Aceasta statiune din estul Germaniei mai e cunoscuta si ca un „Izvor al Imparatului“, unul din cele trei aflate pe insula Usedom, din Marea Baltica. Plaja si-a castigat renumele si pentru nisipul alb si fin.
</p>
Vote it up
304
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza