Elevii, pusi la coltul verde

Copiii din gradinite, scoli si licee vor fi premiati daca reusesc sa predea deseurile ingenios
 
<p>
Cea de-a doua etapa a programului national de colectare selectiva a deseurilor "Coltul verde din scoala mea", adresat gradinitelor, scolilor si liceelor din toata tara a inceput la sfarsitul lunii trecute si se va desfasura pana la 21 iunie.

Programul este derulat de Asociatiile Recolamp si ECOTIC, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Mediului si Padurilor, iar prima etapa a concursului a fost lansata in septembrie anul trecut. in cadrul acesteia au fost premiate cele mai ingenioase 35 de scoli care au construit, cu ajutorul elevilor, puncte de colectare selectiva a deseurilor.

Cea de-a doua etapa si-a propus sa dea utilitate acestor colturi verzi, iar in acest sens cele doua asociatii vor premia scolile care vor preda deseuri de surse de iluminat (becuri si tuburi fluorescente) si deseuri de echipamente electrice si electronice.

Deseurile colectate vor fi ridicate gratuit de catre asociatiile organizatoare cu ajutorul colectorilor autorizati si vor fi reciclate.

Detalii despre participare si inscriere se gasesc pe www.coltverde.ro

</p>
Vote it up
177
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza