Ecografe de elita, in Bucuresti

Acum e posibila explorarea fara iradiere si in detaliu a abdomenului, tiroidei, sanului sau articulatiilor
 
<p>
Unele dintre cele mai performante aparate destinate ecografiilor pot fi gasite din aceasta luna la o clinica din capitala. Este vorba de LOGIQ E9 si VOLUSON E8 Expert BT 12, instalate la policlinica Floreasca din reteaua Regina Maria.
Calitatile echipamentului VOLUSON E8 Expert BT 12 sunt in primul rand legate de imaginea anatomica exceptionala pe care o ofera, care permite explorarea fatului de la varste foarte mici, in primul trimestru, in cele mai mici detalii.
 
Ecograful GE Healthcare LOGIQ E9 reprezinta de departe excelenta in aplicatiile pe abdomen, parti moi (san, tiroida, articulatii), musculo-scheletal, vascular, ecografie de contrast, obstetricala si ginecologica. Acesta ofera o imagine de o mare uniformitate atat in determinarile superficiale, cat si pentru profunzime, indiferent de dimensiunea corpului pacientului.
 
In plus, integreaza imaginea ecografica in timp real cu imaginile CT, RMN sau ecografice inregistrate anterior, ceea ce permite compararea anomaliilor, crescand acuratetea diagnosticului si monitorizarea procedurilor de tratament.
</p>
Vote it up
205
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza