Dorinte in brazi de la copii

Turistii si oamenii de afaceri sunt invitati la Athenee Palace Hilton sa “aleaga“ si sa indeplineasca dorinta unui copil
 
<p>Campania “2 brazi de caritate de Craciun” a fost initiata in aceasta saptamana de Hotelul Athenee Palace Hilton cu scopul ajutorarii copiilor defavorizati de la asociatiile Robin Hood si Mia’s Children. In cadrul campaniei, doi brazi de caritate, impodobiti cu felicitari realizate manual, in care 100 de copii cu varste cuprinse intre patru si 18 ani, cu probleme sociale, financiare sau psihologice au scris ce-si doresc de Craciun, au fost amplasati in cadrul hotelului.
Pana pe 15 decembrie, oaspetii hotelului si comunitatea business locala va fi incurajata “sa aleaga o dorinta” si sa cumpere cadoul pentru copilul respectiv.
“Bucuria de pe fetele acestor copii si simplitatea nevoilor lor ne aduc aminte cat de norocosi suntem. Munca depusa de aceste doua asociatii pentru copiii defavorizati ne inspira si necesita ajutorul intregii comunitati” a declarat Linda Griffin, directorul general al hotelului Athenee Palace Hilton.
Felicitarile de Craciun au fost realizate de catre 40 de copii de la cele doua fundatii intr-un workshop. Atelierul a pornit de la ideea gasirii unui mod atractiv de reprezenta sarbatoarea Craciunului, in viziunea originala si creativa a celor mici. Clasicele motive ale iernii: brazii, sania lui Mos Craciun sau oamenii de zapada au prinscontur cu ajutorul creioanelor speciale folosite si a materialelor deosebite: panglici din dantela, forme din hartie, nasturi, ace de siguranta si miniaturi din metal.
Pe 15 Decembrie, intr-o atmosfera de sarbatoare, copiii vor primii darurile pe care acestia le-au asteptat.</p>
Vote it up
172
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza