Un adolescent s-a dat drept medic

Medicii din spital și-au dat seama că nu este colegul lor după o lună
 

Un adolescent din Statele Unite s-a dat drept doctor în departamentul de ginecologie al unui spital din Florida timp de o lună înainte ca personalul să realize că acesta nu face parte din echipa medicală, relatează The Independent.

Băiatul, în vârstă de 17 ani, a purtat un halat alb pe coridoarele Centrului Medical St. Mary din West Palm Beach și a fost descoperit abia în momentul în care s-a prezentat cu un pacient la un alt medic, Dr. Sebastian Kent, care lucra tot în departamentul de ginecologie. "Primul lucru la care m-am gândit a fost că îmbătrânesc foarte tare, pentru că doctorii ăștia noi arată din ce în ce mai tineri în fiecare an", a declarat Dr. Kent. 

Centrul medical a contactat securitatea, care ulterior a anunțat poliția. Spitalul a precizat că băiatul "nu a intrat în contact cu pacienții și nu a avut acces la zonele de îngrijire a pacienților din cadrul spitalului în niciun moment". Într-un comunicat trimis de centrul medical, se arată că "spitalul a anunțat imediat autoritățile locale, care au luat individul în custodie și cooperăm cu acestea în investigația lor". 

Mama adolescentului a precizat pentru poliție că fiul ei nu a luat medicamente prescrise. Nu au fost depuse plângeri împotriva băiatului de 17 ani.

Sursa: HotNews.ro

Vote it up
184
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza