1 decembrie pe Discovery Channel

Postul sărbătorește Ziua Națională cu programe filmate în România
 

Ținutul lui Dracula, Transilvania, urşii bruni, labirintul de peşteri întunecate și stâncile periculoase din Munții Carpați sunt doar câteva dintre atracţiile care i-au fascinat pe producătorii unora dintre cele mai cunoscute emisiuni difuzate pe Discovery Channel. Vedete precum Bear Grylls sau Ed Stafford au explorat diverse zone ale ţării, demonstrând că România are ținuturi sălbatice, ce reprezintă o adevărată provocare chiar și pentru cei mai curajoși experți în supraviețuire.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Discovery Channel vine cu o grilă specială de programe, difuzând episoade filmate în România ale unora dintre cele mai cunoscute emisiuni. Episoade speciale din Sanctuarul urşilor, Tehnici esenţiale de supravieţuire, Supravieţuire în doi şi Supravieţuire extremă cu Ed Stafford aduc în prim plan povești fascinante despre România.

Aici poți vizualiza promo-ul special de 1 decembrie.

Iată episoadele pe care le poți urmări pe Discovery Channel, pe 1 decembrie:

Sanctuarul urşilor (șapte episoade) - începând cu ora 08:05

Emisiunea urmăreşte povestea urşilor bruni care trăiesc în cel mai mare adăpost din lume, în Zărnești, la poalele Munţilor Carpaţi. Camerele de filmat îi urmăresc pe ofiţerii WSPA, care colaborează cu autorităţile române în raiduri şi misiuni de salvare, mutând urșii în adăpostul din Zărnești.

Tehnici esenţiale de supravieţuire (sezonul 3, ep. 11) - începând cu ora 21:00

Setea de aventură a lui Bear Grylls îl poartă până în inima ţinutului lui Dracula, în Munţii Carpaţi din Transilvania.

Supravieţuire în doi (sezonul 3, ep. 8) - începând cu ora 22:00

Izolaţi în inima Munţilor Carpaţi, pierduţi într-un labirint de peşteri întunecate, Cody Lundin şi partenerul său Joe se luptă să scape cu viaţă, în timp ce lămpile pe care le au ataşate pe cască nu mai rezistă mult timp.

Supravieţuire extremă cu Ed Stafford - începând cu ora 23:00

Ed Stafford este pierdut în Munții Carpați, una dintre ultimele zone de sălbăticie adevărată din Europa, unde ies la vânătoare sute de urși bruni feroce.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesează www.discovery.ro sau intră pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

Vote it up
204
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza