Diferentele dintre generatii

Nunta cu peripetii, o comedie plina de savoare si culoare care poate fi urmarita, din 10 mai, in cinematografele din toata tara
 

<p>

O familie numeroasa cu multe aparente de salvat, parinti adoptivi divortati si o viitoare mama vitrega foarte geloasa nu pot aduce decat incurcaturi in filmul Nunta cu peripetii, o comedie plina de savoare si culoare care poate fi urmarita, din 10 mai, in cinematografele din toata tara.

Ziua nuntii ar trebui sa fie cea mai fericita pentru miri, insa atunci cand mama, Diane Keaton, este la cutite cu tatal, Robert De Niro, si cu noua lui iubita, Susan Sarandon, iar preotul este nimeni altul decat comedianul Robin Williams, lucrurile nu au cum sa decurga conform planului.

Katherine Heigl, cea care interpreteaza rolul fiicei razvratite, s-a declarat extrem de incantata de colaborarea cu acesti actori de Oscar. “Am avut multe de invatat de la ei. Improvizau enorm spunand ce simteau si ce gandeau in momentul fimarii unei scene. Atunci dadeau cele mai stralucite replici, o dovada incontestabila a talentului, experientei, intelepciunii si geniului lor. Nu toti putem face asta”.

Comedia Nunta cu peripetii surprinde coliziunea intre doua generatii stralucite de actori care impletesc cu mult umor mentalitati diferite si stiluri de viata diametral opuse. Alaturi de Katherine Heigl, in film mai apar si alti tineri actori talentati ca: Ben Barnes, Amanda Seyfried sau Topher Grace.

Chiar daca nu mai formeaza un cuplu de foarte mult timp, Don si Ellie Griffin (Robert De Niro si Diane Keaton) sunt fortati de imprejurari sa pozeze din nou intr-o familie fericita. Toata aceasta sarada a fost pusa la cale in momentul in care, la nunta fiului lor adoptiv, decide sa participe, din senin, mama biologica a tanarului, dispusa acum sa zboare peste mari si tari pentru a fi prezenta la eveniment.
Cu toti ochii atintiti pe ei, familia Griffin trebuie sa faca fata situatiilor hilare cu care se confrunta, preferabil fara a se ucide intre ei.

Distribuit in Romania de catre MediaPro Distribution, filmul Nunta cu peripetii are premiera pe 10 mai, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanța, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Palace (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti).

</p>

Vote it up
279
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza