Dieta Raw Vegan

Noul trend al verii pe litoralul romanesc
 

Turistii care vor ajunge pe litoralul romanesc in aceasta vara vor fi intampinati de restaurante cu o noua surpriza in materie de alimentatie. Este vorba de Raw Vegan, o “gaselnita” occidentala, devenita un fenomen in intreaga lume si care presupune alimentatie pe baza de alimente crude, negatite termic, conform Plus Communication.

Numita de specialistii in nutritie “curentul alimentatiei vii”, dieta Raw Vegan este recomandata in special pentru persoanele cu hipertensiune arteriala si astm, ajuta la detoxifierea organismului (ficat, rinichi si colon), imbunateste sistemul imunitar si este foarte eficient in bolile cardiovasculare, cancer si maladii cerebrale.

Evenimentul care va deschide moda Raw Vegan pe litoralul romanesc va avea loc luni, 23 iunie 2014, incepand cu ora 19.00, la Restaurant Integra si ii va avea ca invitati pe Alec Blenche, consilier in alimentatie si stil de viata sanatos, Virgiliu Stroescu, medic endocrinolog si specialist in alimentatie sanatoasa si Stefan Nita, chef Raw Vegan. La eveniment participa si reprezentanti ai Asociatiei Nationale Cultural-Artistice “Total Dance Center”, organizatorii campaniei nationale umanitare “Daruieste bucurie”, care saluta ideea imbinarii unei nutritii corecte cu sportul si miscarea, in scopul unui stil de viata sanatos si a longevitatii vietii.

“Ne bucuram sa aducem moda Raw Vegan la Constanta. Multi prieteni de-ai mei din strainatate mi-au recomandat sa aducem acest meniu pe litoralul romanesc deoarece in Vest a devenit un adevarat fenomen. Personal l-am incercat si sunt foarte multumit de efectele dietei Raw Vegan”, declara Gabriel Bajdechi, managerul Restaurantului Integra din Constanta.

"Este minunat ca avem posibilitatea de a introduce in Constanta un meniu raw vegan gourmet, un meniu atat gustos dar si foarte sanatos. Speram, astfel, ca din ce in ce mai multi constanteni sa aiba acces la acest stil de alimentatie si la beneficiile pe care le aduce", declara consilierul in nutritie Alec Blenche.

Taxa de participare la eveniment este de 150 de lei, taxa in care este inclusa si o masa in stil raw vegan pentru cei prezenti.

Vote it up
345
Ți-a plăcut acest articol?Voteaza