Despre concurs

 

ANUNȚ IMPORTANT: VĂ INFORMĂM CĂ DIN CAUZA UNOR MOTIVE TEHNICE EXTRAGERILE DIN CADRUL CELUI DE AL CINCILEA MARE CONCURS TARSAGO AU FOST AMÂNATE PÂNĂ LA O DATĂ ULTERIOARĂ. IMEDIAT CE EXTRAGERILE VOR AVEA LOC, VOM PUBLICA LISTA CÂȘTIGĂTORILOR.   

 

 

 

 

CUM FUNCTIONEAZA CONCURSURILE TARSAGO ROMANIA?

SUNT CONCURSURILE ORGANIZATE DE TARSAGO CORECTE?
Intr-un cuvant: DA! Tragerile la sorti se desfasoara in prezenta membrilor Comisiei de Tragere la Sorti, a reprezentantilor operatorului de date si sunt supravegheate de un notar public.

DE CE ORGANIZAM TRAGERI LA SORTI?
Sincer, ca sa va atragem atentia. Organizam trageri la sorti cam din acelasi motiv pentru care magazinele au vitrine: ca sa atragem atentia asupra ofertelor noastre. Tragerile la sorti sunt "decorul vitrinei" noastre. Rolul lor este de a face publicitate produselor noastre. Consideram ca sansa de a castiga un premiu este un foarte bun motiv pentru ca oamenii sa raspunda la ofertele promotionale. Iar calitatea produselor noastre este un foarte bun motiv ca ei sa spuna DA ofertelor.

CUM FUNCTIONEAZA CONCURSURILE TARSAGO?
Organizam concursuri mai ales pentru a arata cat de mult ii pretuim pe clientii nostri si pentru ca dorim sa le oferim sansa de a castiga premii valoroase. Respectand prevederile legislatiei in vigoare, noi introducem in continutul fiecarui material promotional expediat extrase din regulamentele concursurilor noastre, mentionam conditiile de participare care trebuie indeplinite, data stabilita pentru fiecare tragere la sorti, termenul limita de returnare a documentelor de participare. Numai documentele trimise inainte de expirarea termenului limita stabilit si anuntat participa la concurs. Operatorul datelor personale proceseaza raspunsurile primite (atat plicurile de raspuns DA, cat cele de raspuns NU). Acestea sunt inregistrate si introduse in Etapa Finala a Concursului, care este chiar tragerea la sorti a castigatorilor.

CAT DE DES AU LOC TRAGERILE LA SORTI PENTRU CONCURSURILE TARSAGO?
Noi oferim numeroase premii in fiecare an. Principala  tragere la sorti are loc o data pe an. Dar, pe parcursul anului, noi oferim si alte premii, in functie de campaniile in desfasurare si raportate la anumite produse promovate. Aceste premii speciale pot fi computere, televizoare, aparatura electronica, masini, sume de bani, etc.

LA CAT SE RIDICA VALOAREA PREMIILOR?
Pentru prezentul concurs, valoarea totala a premiilor se ridica la 105.500 EURO. La acestea se adauga Bonusul pentru Raspuns Rapid, in valoare de 5.000 EURO si Premiul pentru Raspuns Rapid in valoare de 20.000 EURO.  De asemenea, oferim si Premiul Special in valoare de 10.000 EURO. Firma Tarsago Romania este un nume in care puteti avea incredere. Înainte de a se numi Tarsago Romania, eram cunoscuti pe piata ca Reader’s Digest. Din 2004, cand si-a inceput activitatea in Romania, Reader´s Digest a acordat deja peste 2000 de premii in bani sau obiecte, in valoare totala de peste 800.000 EURO. Castigatorii premiilor puse in joc de sunt din intreaga tara. Depinde si de dumneavoastra daca va veti numara printre castigatori.

SUNT PREMIILE ACORDATE CASTIGATORILOR?
Tarsago Romania garanteaza tuturor castigatorilor ca premiile le vor fi acordate. Pana acum, am oferit castigatorilor nostri premii in valoare de peste 800.000 EURO.

VOI FI CONTACTAT IN CAZUL IN CARE VOI CASTIGA UN PREMIU?
Cu siguranta! Toti castigatorii Tarsago sunt instiintati in scris si anuntati telefonic.

CE SE INTAMPLA DACA NU GASESC ZIARUL IN CARE SE  ANUNTA REZULTATELE TRAGERII LA SORTI?
La cerere, va putem trimite lista completa a castigatorilor. Daca doriti sa consultati lista, trimiteti-ne un plic timbrat cu adresa de retur. Daca aveti intrebari privind extragerea, sau vreti sa aflati regulamentul complet, contactati Serviciul Clienti la numarul de telefon: 021.201.99.99, pe fax: 021.201.99.95 sau pe e-mail: contact@tarsago.ro

CUM SUNT FACUTE PUBLICE NUMELE CASTIGATORILOR?
Numele castigatorilor sunt publicate in presa nationala in perioada imediat urmatoare tragerii la sorti.

SE POATE INTAMPLA CA TRAGERILE LA SORTI PENTRU CONCURSURILE TARSAGO SA FIE AMANATE?
Niciodata! Fiecare dintre tragerile la sorti are loc intotdeauna la data care a fost stabilita si anuntata.

TREBUIE NEAPARAT SA COMAND UN PRODUS PENTRU A PUTEA PARTICIPA LA CONCURSURILE TARSAGO?
Sansele dumneavoastra de a castiga oricare dintre cele 101 premii puse in joc in cadrul Marelui Concurs Tarsago sunt aceleasi, fie ca alegeti sa comandati un produs, fie ca nu. Totusi, exista unele premii speciale (de exemplu Premiul pentru Raspuns Rapid) destinate acelora care spun DA ofertelor noastre. Este felul nostru de a-i rasplati pe aceia dintre dumneavoastra care cumpara produsele oferite.

AM MAI MULTE SANSE DE CASTIG DACA RASPUND MAI MULTOR OFERTE ALE TARSAGO ROMANIA?
Ori de cate raspundeti unei oferte promotionale trimise de Tarsago Romania trimitand documentele personale in oricare dintre cele doua plicuri de raspuns, numerele dumneavoastra de participare sunt introduse in concurs. Astfel, cu fiecare promotie, sansele dumneavoastra de castig cresc.